The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
wchodzi bym powiedział że chwilę, a ja nie mogę zasnąć tak do 6 godzin na bank
a jeszcze co do tej stabilności o której wyżej mowa. U mnie leży gram w woreczku po prostu sobie bez niczego już ponad pół roku. Nic mojej substancji na razie nie jest. W ogóle jakie to jest ekonomiczne. Używam powiedzmy 3-4 razy w tygodniu a z tego grama to chyba mam jeszcze pół może 1/4
ale jednak EPH [*]
pamiętamy
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Metylofenidat z powodu swoich odurzających właściwości bywa nadużywany. W dużych dawkach, palony i wciągany do nosa ma działanie euforyczne, zbliżone do amfetaminy, co może uzależniać psychicznie.
:yay:
Sort to ten prawilny,
Strach przed przedawkowaniem stlumiony iluzją euforii.
Opis live na moim blogu w podpisie...
Podsumowanie w formie postu.
Ba aware! Be alive! Be!
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Hehe - poznaj Maske - niezniszczalny o swietnej gospodarce dopaminy (codziennie dorzucam paliwo: miansa, 2 tyg zwiekszylem wbrew lekarzowi z Monaru do 90mg - ulotka ma racje, lekarz nie - co roku o 30mg w gore).
Dzieki (aktualnie refundowany a innych lekow nie kupuje.... a kupuje fchÓj jest Miansec 30% - dzieki niemu moge delektowac sie Euforiantami i rozwijac wiedze o oddzialywaniu nowych (glownie Izrealskich.... no żydowskich substancjach,,,
[NOWY WĄTEK:
POCZĄTKI BRANŻY RC - ŻYDOWSKIE KORZENIE SERCA ŻMIJI (link na liscie rano w blogu - chyba ze SURV usunie)
- o tym że najgorszy RC na swiecie ever wymyslili Żydzi i do dzis sie w tym specjalizują, glownie ostatnio synth-canna... Najbardziej jadowity był koszerny mef z TelAvivu ale najlepszy (stosunek wyrzut dopa/sero/nora - do zjazdu - ceny - jakosci jest polski NEB -etylobufedron - robilismy wyscigi na mefie i NEBie w sensie: jeden wie co wciagaja - po wszystkim typuja najlepszy i zwyciezył:
NEB no1
NOWY WĄTEK: POLSKIE OSIĄGNIĘCIA PROFESJONALNEGO BIZNESU BRANŻY (jednej i drugiej)
motyw glowny: badania Policji za 45mln zl trwajace 10 lat i oniby max najlepsza jakosc to 20%, kontra to z czego faktycznie slyniemy:
- amfa
- dolary
- car-stealing
- mam wlasny styl - tzw styl na "bestie" ale lepiej brzmi "NA WYKURW" a jeszcze
lepiej - "NA PELNEJ KURWIE"....
tak sie zacznie rozdzial w kronice "MAFIA NA PELNEJ KURWIE CZYLI NAJWIEKSZA MOC OBALAJACA"
(ktos widzial Gommorre - pelny oraz 1 sezon?) - zreszzta to oczywiste - kto mi odpowie co ma najwieksza moc obalajacą... ktora wcale nie ma zcinac z nóg - kazdy czlowiek to stworzenie boze:
GOMORRA - NOWY WĄTEK
cytuje szefa mafi w kosciele modli:
- "Pani zgladz moich wrogow i pokieruj kulami z mego karabinu abym dalej Tobie sluzyl"... i tak robili - mafia neapolitana to unikat - RC sie troche zblizyli - chodzi o zżycie ze społeczenstwem - funkcja ktora zaletami zmiata pomysly na kapowanie... a ogole to wątek jeszcze jeden będzie:
POLICJA - ODDZIAŁY - specyfikacje - od cywilnych doardców do gleboko siedzących w gównie kryminoli, ktorzy na 90% syfu: maja wyjebane, akceptuja, a ze np dziwka jest naturalna to czesto korzystaja.... ale maja misje...
SZANUJE TYLKO JEDNYCH - TYCH KTORYCH OBCHODZI LOS INNYCH
Dwa razy takich spotkalem - faszol i kurwa ogolnie ale zasluzylem - mogli miec 17 a ja mam kodeks - po prostu byli tacy mega Woodstokowi... i mieli euro... oraz drugi:
Jakis kapitan chyba - nie komendant - on wtedy chlał wóde - ten sie tylko spytał "co było na tych papierach" - ja juz wiedzialem ze wzieli 25B gdzie DEBIL
DEBILU - po chuj sączyles, jeszcze na babie na rowerze co wiadomo ze jemu schodzilo (ja wciskalem kit o Rolling Stones, Bart Simpson (wtedy co mi chuju weszles na moj kwadrat - Slimak byl na moim kwadracie - zapytaj gdzie jest teraz slimak
moj kwadrat to moj lasek na Woodzie i jest moj i chuj
kocham go, nie zmienie, psy byly pare razy, bardzo sie zapalilem do pomocy bo "kokaina to wiesz pan (udajesz najebanego to pies odpusci) ale dopalacze to sam pomoge zlapac!"
Slimak to historia tylko dla wybranych wspolnikow - zeby znali metody - w kazdym razie mi wlazles z bartem, potem mialem Rolling to szly o kurwa - jakze dobrze:
NOWY WĄTEK - BLOTTERY - NAJLEPIEJ i - ULICA + RC - wątek jakis taki pół jawny - dla mnie ciekawy bo mialem ich 6 obrazkow ale jak pytali co na nich?
No tylko jedno - tam - w tych ludziach wszystko co jest na kartonie jest kwasem - i to i mnie szkodzi (wyjatek: DOx i BDF ale ja juz wtedy nobomy - safe, nice, cheap, good produkt
Sączyl raz chuj 25b chyba ze 4mg na jeden blotter czy polowka to duzo, puscil na przzystanek kilkaset - tego ci nie wybacze - bo co? co dobry blotter to 40 ojro? (naprawde dobry jest drogi, dlatego tania byla subst.) - ON TWIERDZI:
- JAK ZAWSZE BYDLO ZEŻARLO, ZRESZTA NAJEBANE I NIC NIE BYLO A DO CHATY PRZYWIOZLEM 30 KAFLI (kolo siedzi 9 dni tam)
- a ile gońcy (on ich zwał: przydupki) - no nie pamietam - pobijalem ich tam 2-3 krotnie - bylem najlepszy jakies 4 lata z rzedu ale jeden rok - 117szt dziennie x 15-60zł (80% za 30zl) - wszyscy z hajpa! - kupa mord, kazdy czestowal - bylo WSZYSTKO - nic nie wzialem - jestem w pracy i wiem co mam ile mam i sorry -
KRAJOBRAZ-PIEKNA PIEKNY-WITRAZ - byles tym modem na dopalamy ale co sie chwalisz -do hajpa to mozesz sznurowki zmierzycbo kupic to trzeba miec 18 lat!
[sorry za dygresje - peak jeszcze pooootrWA -TO SIE NIE KONCZY - MAM ZA DUZO FAK FAKAFAK - koncze bo mam prace - jutro zaczynam new job, odpowiedzialna, trudna, niebezpieczna, a zarazem oparta na patentach:
LINK NA KONCU\\
koncze swietowanie - sorry za chaos - i tak lepiej niz ketony
- sledzcie blog do niedzieli - duzo filmow, zdjec, cynkow za ktore moge miec telefon ktory moze oznaczac jedno - praktycznie byc gluchy a w istocie zawierac grozbe ze jak nie dzis to next time sypu sypu - a te chuja maja tyle hajsu ze przekupic sklep zeby tzw
MORDERDSTWO ZA POMOCA RC:
przechwycic przesylke i sypnac mu tak zeby odjechal - a mnie latwo ustrzelic - w kabel;
PRZYKAZANIA MASKI - nowy wątek:
1) zrzeknij się igieł bo najłetwiej cie sffagowac...
cale szczescie - jak na razoe morde otwarlem malo
gorzej rano bedzie bo published i'ts done
like us love, like my love to love myself
hate write-self after...
po tym nie - koniec - zmieniam sie.
mam 4g i nie biore
\ide spac
post syty ale blog jak swinia cala Drogon by takiej nie wjebal
kto nie ktory to Drogon to NIECH SPIERDALA - khaleesi jest taka fajna bo jest zla, na pozor dobre, for real... just one of the few
vide:
WĄTEK KOBIETY
dam wrzutke, mam nowosc... trafiony w gust? - wlacha - plusy dla userek.... papa:*
A taki smieszny moderatorek z forum dopalamy mi wmawia ze chwyt marketingowy a ja w kablach to co czuje? - ojciec oPio?
minus dla tego forum i goscia COŚ-TAM-PIEKNA - twierdzili ze rozgryzli sklady a te sklady to czasem byly takie ze boki zrywac... np 90% dodatkow nie bylo psychoaktywnych tylko kolorek, listek kolorek, na pudelku 9 skladnikow - tam siedziala urka albo a.. .a... a..- jakos na litere A byl ten drugi? - nie wstydze sie ze nie pamietam - gardzilem mieszankami i gardze i gardzic bede... wyjatkiem jest tzw "sciervo kosa... ale wiesz - jest jakas dorzutka... w kazdym razie szczur gratis + szczur patrz jak z nim jade!"ext
kurwa - sprzedalem swoj najlepszy text jak wchodzilem na nowy rewir - ciekawostka na blogu (przyp 13 dzisiejszego eseja... ese! hombre? - nie to ten pendeho:
NOWY WĄTEK - OSOBISTA AWERSJA CZLONKOW ZARZADU WPLYWA NEGATYWNIE NA ROZWOJ SERWISU - o tym jak blokuja moje pomysly a wystarczy ze ktos stanie w sszranki do dialogu 1) stanie w szranki do posiadania min 1 cojones a efekt to rozkwit pozamedialny HYPCIA - hyper opiniiotworczy - moj ojciec bedzie czytal hypcia i cofnie slowa sprzed 30 min
"Synu - ja ty masz znowu handlowac to wypierdalaj wynajmij mieszkanie" ameryke odkryl - wiadomo ze dobry meldunek to tam gdzie BYWAM ILE TRZEBA
WIecie co staremu powiedzialem?
Ze jak przyjda pały a juz tam nie mieszkam pol roku to ze zostawilem dla nich paczke - a tam propozycja wspolpracy mojego autorstwa - jek nie byc kurwą / nie dostać kulki / nie dostac za kapowanie i nara / pozostac w biznesie z ochroną psów - szybciej oni mnie ochronią niż mafia... aczkolwiek muszą być w czas -
CZERWONY TELEFON - NOWY WATEK = PALI CI TERAZ! GRUNT POD NOGAMI - DZWON i podaje moj nr. Klauzula: za robienie jajec i W itp banan na miesiac... a nie jeden czy dwoch nie lubi i zablokuja dobry pomysl. A ja odbiore nawet 3 w nocy i dam rade prawna - co wiecej wyciagne liste )ktorą mam) prawnikow i polece tego na ktorego bedzie delikwwenta stac.
Bede wałki -np "po zawijce podajcie ten numer jako numer do starszego brata (glos mam juz jak mlody tata, wlos mam, ale ogolnie to 18 na WYDOLNOSC / ILOSC oraz 50 na TECHNIKA:* -i wtedy jest haslo: dzwoni psy:
- Dzien dobry czy to XZX?
- Tak.
- VVC podal pana numer jako numer osoby ktora nalezy powiadomic....
Tutaj wchozi moj wrog - nie powiem kto, ale kolo sie zna - respect loczki - i mi doradza "co im kurwa powiedziec zeby paragrafem temu userowi uratowac dupsko?" np - musi byc podane info o stanie zdrowia: - my juz mamy haslo (wszystko bedzie tajne: user zweryfikowany, numer pewnie tez nie bede szastal choc NICZEGO SIE BOJE, ale np powie: "Pana brat powiedzial ze skrecil kostke, ale brat sladow" - ja juz wiem - posiadanie - twarde- koles juz wiec zeby morda w kubel i potrzebuje tylko adwokata ktory rano dzwoni i zalatwia PRAWA...
chc ę kanapkę -
PS: najlepszzą kanapkę na psiarskiej dostlem u mnie w Posen - przesliczna ale widac ze zmeczona spojrzeniami policjantka dala mi: salata, ogoreczek, pomidorek, chujwie co tam bylo - kolo placy dołek (chyba mamy tylko 1 co nie) - jest spox:
nową wątek:
DOŁKI i wałki - tam opisane to ze przy tobie wyl tel zabezpieczony chujwieczym to juz i tak po chuju
ja mialem;
- "poprosze o pin"
- ja spokojny biore i mowie wpisze, patrzcie
- a ten kolo - albo nie - wiesz CO- nie bedziemy ci ryc telefonu - wygladasz jak oni!
- ja kurwa mysle: czemu jak cpun - mam ideal kamuflarz? - wiec pytam - czyli jak?
- jak normalni - normalnie nie maja tatuaży...
Po czym dołek, 48h, tel w skrytce, wyl i zablokowany na dwa sposoby ale w ich łapach... I texty - ty mi wygladassz normalnie - postaram ci sie zalatwic ze zamiast 48h posiedzisz 12h.... Obiecalem papierosa? - obiecalem....\
Szluga skurwilem... po chuju mi byl bo na przeszukaniu ktorego nie zrobili
NOWY WĄTEK - PRZESZUKANIE JEZELI ISTNIEJE UZASADNIONE PODEJRZENIE
bo jak zobaczyli burdel (speszyl tak mam - serio - inny wątek:
JAK ODSTRASZYĆ SŁUŻBY RZĄDOWE OD GRZEBANIA W MIESZKANIU, TELEFONIE, KOMPUTERZE, ETERZE -
tam napisz ze burdel - taki real - ze swądem sera - kurwa magia - nic dotkną,
Na kradzieże leków mam taki sposób:
pudelka cenny zabawek obrzucone pootwieranymi pompkami z iglami, samymi iglami, czesc brudna krew w kontrolce (to bardzo na medyka:
4-F-MPH
Na razie sie wstrzymam do stwierdzenia:
na bank wielu z was ma czesto powiedzonko: "bylo az tak ze OOOOOKURWA!!!"
To nie myslalem ze ta gloske przedluze jak dzis.
Jest rekordzista.
To chyba no1 ever - jak na razie:
- kolo 11 60mg sniff
- min4-5h peak
- 2h schodzi ALE ZAPOMNIJ O ZJEZDZIE - ZDROW JAK RYDZ - tak nie mialem - w tej fazie byla zawsze kaplica {katynony)
- 16:30 dorzutka na druga dziurke 60mg
Efekt taki sam.
Wydzwonilem kurwa... sporo. Napisalem..... Podam link - esej, prywatny, madry i rewolucyjny - taki ze wielu z hajpa dostanie odpryskiem - ale
MOJE PISANIE RANI TYLKO PO TO BY Z SERCA WYLAŁA SIE CZYSTA MILOSC
a potem pieniadz... ostatnio zarabiam w euro - tam Polaczki na takiej przebitce kupuja bo pozery - a wiadomo ze w Szwajcarii latwiej o benzo niz w PL bo Pfzer to daje 10% do budżetu...
Wiedzcie - blog jest niemoderowany ale mocno na haju - i to czysty trip raport - wkrotce premiera...
WIEC:
OOOKKKKKKKKUURWAAAAAA!!!!!!!!!!
euforia ok 40%
spid 60%
brak mind fuck - umysl sprawny jak nigdy - plus wzgledem ketons - tam jest JEBZ! i odejmuje w ogole czujnosc - a to przeciez ktos czyta
(o tym w blogu - zyskuje czytelnikow)
REKORD
CZAS DZIALA <-> DAWKOWANIE <-> EUFORIA / SPID (satysf. usredniona wartosc - IDEAL do tworczosci - np do pisania - wiec mi sie podoba...
Co do bloga - pojawiaja sie wpisy z dawnych czasow PROZA na razie, wiec obserwujcie - calosc to ma byc dla mnie ZRODLO KOSPEKTU
dla KRONIKI
mph dostaje wpis: rekordowo oplacalny narkotyk
PS:
opracowalem juz mieszanke - zaloze watek i czekam na opinie (wieczorrem)
LINK
Tymczas - koncze wpis na blogu, robie fotki, pisze recke dla sklepu, plusuje bo sie nalezy jak ZAPSI CHUJ
weź i połóż co masz na stół
kreska pięćdziesiąt!
mph? - jest więc memto memento:
memnto: czekajcie cpuny az mi zejdzie
narazie rewelacja
rano tramadol 400mg brak interakcji
DAWKA BEZPIECZNA DLA RDU a nie półboga z Olimpu (anonse jeszcze aktywne:*
30mg sniff max!!!
ps; dla tych co mnie znaja - habilitacje robilem - dostalem z ketaniny (katynony) i.v.
dziś raczej i.m. - wyszczupla mi dupcie\
czemu to robie?
bo jestem ciekaw - czy czlowiek wymysli IDEAŁ! - bez zjazdu - czlowiek czyli Bóg- wszystko mamy z jego madrosci - z mojej czerpcie: substancja SKRAJNIE UZALEZNIA...
Napisalem - teraz oddajcie mi gwiazdke... kurwy.... jeden Admin rządzi burdelikiem i chodze bez odznaki - ale wierzcie - nawet 70mg i.v. alfy tej ktora 40mg sniff poslala Mye na Toxe - przezylem... ale kocie zycie zżarłem
Jestem RDU.
Nie ryzykowałem poważniej smiercią od paru dobry lat... Od ustawy z alfą - wtedy zjadlem moje 9 kocie życie:*
no edit\
only gramma
i to jest piekne
wiem ze jest dobre
tylko popraw literuwki, w podróży.... chyba przygodzie
pamietajcie
rano w blogu link do
Nazwa mieszanki przemysłowej wkrótce na rynku - skład jawny - nazwa jawna - haslo reklamowe jawne - opakowanie za pare min...
MIESZANKA MASCARPONE
nie chodzi o ser... ale powiesz: "cheese"...
https://pl.wikipedia.org/wiki/Mascarpone
Kto do jutra w samo południe napisze mi w różowym plusa z dopiskiem: KTO MNIE TAK NAZWAŁ? - a nie obrazilem bo miala fajne cycki... znaczy male ale t-shirt, wet beby swet, get a bombastic and where is gum - taka masa na kutasa z Pustyni Karabum...
Dokoncz wierszyk a dostaniesz tez sampla.
2sample do wygrania]napisze o tym w Tasi - niech ktos ma cos fajnego cos za darmo i co nie ode mnie - ja nic wysylam ale Ikea wysyla katalog
Kurwa mam juz haslo reklamowe.
Lubie mph. Spoko nazwa - jest jak mph po torze COŚ TAM 500 w USA - rajdy na petardzie po owalu - debilne ale jak ten drug - fun for pops
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.