Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Ja od siebie dodam, że ostatnio to po zjedzeniu samego 3fea chciało mi się spać. Lecz po wypiciu dwóch red bull'i fajnie działało. Tak jak powinno. Gadka się kleiła z płcią przeciwna. Zero otumanienia jak po ketonach. Ciekawe jak jej siostra z 4 na przodzie będzie działała...
Niskie dawki chuja dają wg mnie, będziesz jeździł jakiś podkurwiony, trochę fajnie/trochę nie, nie wiem jak to inaczej nazwać. Do tej substancji tylko z wagą i bardziej na kanapę :P
Może jeszcze kiedyś wrócę do tej substancji :rolleyes:
Wsypywanie prochu do żarówki, podgrzewanie jej, 3-FEA pięknie rozpuszczające się do kropli, coraz więcej dymu w żarówce i mocny buch fluorowej pary... Ach, kurwa
Znany V ma w ofercie ładne, żółte kwadraciki, w których siedzi mix 2 i 3 FEA chyba w stosunku 30:70mg.
Ja tam sobie te cukieraski czasami zajadam i nie dotknęły mnie ani krzywe fazy ani jakieś większe uboki. Suchość w japie to jedyny problem :/
Zgadzam się z tymi, którzy piszą że jest to dobra alternatywa dla klefedronu.
O wiele lepsze działanie jak dla mnie.
i dzieciakom piszącym "XD" w co drugim zdaniu... :kotz:
od 17 sierpnia 2018 roku dodany do rejestru
http://prawo.sejm.gov.pl/isap.nsf/downl ... 181591.pdf
Nawet nie jest dostępne do kupienia u vendoróww PL. U Pana na P., który ma pixy z 2-fea, to trza zamawiać z Holandii ich :wall:
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.