Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 291 / 3 / 0
Mój koleżka ostatnio znalazł tube i 3 metry obok sztuke palenia ale było mokre bo padał deszcz i zgniłe chyba czy cuś. :-/
:
  • 27 / / 0
2009 rok.
koncert ostrego we wroclawiu na wyspie slodowej xD

Idziemy z ziomkiem pytamy ludzi czy nie maja czegos "odsprzedac" niestety jak to najczesciej bywa odpowiedzi otrzymywalismy odmowne, chyba ze jest sie cierpliwym to pewnie sie znajdzie ;D

impreza to impreza;p

to wiec szukalismy pytalismy i wyszlo na to ze ja patrzac w ziemie zauwazylem pakiet. podnioslem a w nim byla sztuka palenia co sie potem okazalo calkiem zajebistego :D nie zapomne tego dnia glupi giet ale bylem nim tak podjarany ze bog mi go zeslal, poprostu bylo bosko hehe... ostry nawijal wtedy jak zawsze fenomenalnie ! nie zapomne tego dnia i tego znalezionego giecika ktory dal mi wiecej szczescia niz kupiona piatka :P

tyle w zyciu znalazlem xD
Eyes chico, they never layin...
  • 1290 / 7 / 0
@Szczaw999, a mam pytanie, czy sztunia była w samarce? Pytam, bo sam kiedys zgubiłem sztukę nad stawem ziomka/dilla, który o tym wiedział i co najlepsze znalazł zgubę następnego poranka, a całą noc popadywało no i za ciepło nie było. Oczywiście oddał, a sama fajka z zielonego koloru zmieniła na taki czarnawy, taka podmokła, ale piekarnik dał sobie radę. Ze sztuki 10 korowej zrobiło się 6 korów czarnej twardej fajki po wysuszeniu i powiem, że chyba zmniejszenie objętości zwiększyło jej moc, bo fajka klepała lepiej niż zwyczajowo gdy się podbijało do tego ziomka.
Ostatnio zmieniony 05 stycznia 2012 przez SzatanskiSkoczek, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 291 / 3 / 0
Chyba było w samarce z tego co pamietam co mowil kumpel ale on zobaczył że mokre jest całe i powiedzial ze to zgnile pewnie było i wyrzucił i wziął tylko tube.W sumie miał przy sobie 14g dla ziomów w tym 2g własne więc za bardzo się nie przejął tym że jaranie zmoczone.
:
  • 2878 / 21 / 0
No, i ja pierwszy raz się mogę tutaj udzielić:
znalazłem przy rynku starego miasta w Poznaniu karbamazepinę - niewielkie znalezisko, niemniej kilka tygodni wcześniej zgubiłem deksa,
[ external image ].
W naturze nic nie ginie, tylko zmienia swoją formę. Ciekawie by było gubić majkę, a znajdywać hel - niezła reakcja urbanistyczna. I zarobek.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 825 / 14 / 0
Pewnie jakis najebany menel zgubił i teraz łapie go padaka alkoholowa, a kolega idontknow się cieszy że znalazł dragi :-D
  • 1519 / 20 / 0
Wczoraj paczka fajek. Zamknięta, w folii. Z daleka myślałem że to marlboro, a to ruskie premiery. Bardzo podobna paczka
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 128 / 5 / 0
Pierwszego kwietnia, niosąc gram zielska w kieszeni kurtki, poszedłem do biedronki na zakupy. Zapłaciłem, pakuję rzeczy do plecaka, patrzę sobie na glebę... I troszkę się zdziwiłem, bo upuściłem wór,a wokół pełno ludzi. Nie przejmując się za bardzo (wątpię, żeby ktokolwiek zwrócił na to uwagę), podniosłem go i poszedłem do kumpla żeby zapalić.
U kumpla okazało się, że wcale nie upuściłem zielska,bo miałem w kielni dwa worki.
Pierwszy raz w życiu takie szczęście mnie spotkało :-D
  • 274 / 9 / 0
UWAGA!!! Właśnie zorientowałam się, że najprawdopodobniej kilka dni temu zgubiłam gdzieś 150mg 2C-P wymieszanego z lidokainą, musiało mi wypaść z kieszeni przy wyjmowaniu drobnych. Miejmy nadzieje że znalazła to jakaś staruszka i zbulwersowana zaniosła na policje bo ktoś może mieć przykrą niespodziankę.
  • 2632 / 37 / 0
O fuck, dobrze że to nie ja byłem tą osobą która to znalazła. %-D

Współczuje komuś kto to wciągnie mając nadzieje na fete eheheh..%-D
Ostatnio zmieniony 18 kwietnia 2012 przez ShadySharky, łącznie zmieniany 2 razy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.