Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 616 / 4 / 0
A jak tabletka przylepi się gdzieś do przełyku to tragedia. Kiła i mogiła jak to się mawia.
Uwaga! Użytkownik wendrowycz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3250 / 355 / 0
Jak macie dostep to mozecie tussidexem zastąpić. No i smak jest hujowy. Kumpel do dziś ciezko wspomina jak jadł proszek z jabłka. Posypał se jabłko i am :D Ja piłem w kubusiu. To jest hardkor.
  • 911 / 206 / 1
Najlepiej ani Acodin, ani Tussidex, tylko na przemian. Ja zawsze używałem tylko i wyłącznie Tussidexu, bo myślałem że uniknę smaku, a przez to obrzydzenia do tabsów z DXM. Niestety, obrzydzenie przyszło na wszystko. Na smak, dotyk, widok, zapach, dźwięk i samą myśl o tych ohydnych żygogennych czerwonych kapsułkach żołądek ściska mi się jak pasami i automatycznie prowokuje odruch wymiotny.
  • 1959 / 56 / 0
Jak brałem 450mg to 30 tabletek wrzuciłem i pogryzłem na raz w buzi i zapiłem piwem. Nic specjalnego, oprócz tego, że przez 5 minut po tym mnie bolał brzuch. No może jak się przyklei kilka tabletek do zęba to troszkę mniej smakuje, ale nie widzę nic trudnego w pogryzieniu 30 tabletek na raz - serio :-) .
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 616 / 4 / 0
I przez takie gadanie Grzecotnika to już mi się na pawia zbiera, a dzisiaj na trzeźwo i czysto jestem.
Uwaga! Użytkownik wendrowycz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
Oj tam oj tam, gorsze rzeczy się jadło.
Hm gałka nie gorsza ? ; /
Ja tam polecam energy drinkami popijać, zabija smak, podnosi na duchu ^^
  • 70 / 9 / 0
ja tak samo 30 tabletek wrzucam do papćt na raz, popijając obojętnie czym :P i to takie dziwne jest? :nuts:
  • 224 / 4 / 0
grzechotnik pisze:
Jak brałem 450mg to 30 tabletek wrzuciłem i pogryzłem na raz w buzi i zapiłem piwem. Nic specjalnego, oprócz tego, że przez 5 minut po tym mnie bolał brzuch. No może jak się przyklei kilka tabletek do zęba to troszkę mniej smakuje, ale nie widzę nic trudnego w pogryzieniu 30 tabletek na raz - serio :-) .
Zrób tak 10 razy to będziesz już haftować jak kot.
Najgorszy raz w konsumpcji miałem po 450 na sucho %-D
  • 3250 / 355 / 0
corleoNe pisze:
ja tak samo 30 tabletek wrzucam do papćt na raz, popijając obojętnie czym :P i to takie dziwne jest? :nuts:
A duże masz doświadczenie? Grzechotnik tak samo. Pogadamy jak nabierzecie obrzydzenia.
  • 297 / / 0
wlasnie po pewnym czasie sie nabiera obrzydzenia, ja po zarzuceniu mam ochote sie porzygac, w ogole obojetnie jakie tablety lykam to jak czuje ich zapach to na twixa mi sie zbiera :-/
Zablokowany
Newsy
Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.