Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Czy kodeina Ci smakuje?
Tak! Jest cudowna!
180
34%
Nie, ale ujdzie w porównaniu do...
214
40%
Nie! Totalny syf!
139
26%

Liczba głosów: 533

ODPOWIEDZ
  • 1683 / 126 / 0
Jak kruszylem 30 tabsow thioco i pilem to rozcienczone w wodzie to nie bylo takie zle
  • 40 / 1 / 0
okropne w smaku nieraz i odruch wymiotny sie zdarza ale działanie to rekompensuje :)
Uwaga! Użytkownik izakcukierman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
Inni narzekają na smak gałki muszkatołowej .... smak gałki przy thio to sama słodycz :D
  • 63 / 2 / 0
2 dni temu tak mi Thiocodin pogryziony smakował, że dałem posmakować trochę muszli klozetowej :v Jeszcze sobie język i dziąsło poparzyłem chyba sulfogównem bo połknąłem połowe papki którą miałem w pysku, a drugie pół zostało między językiem, a dziąsłem i złapał mnie odruch wymiotny, ale ćpuński rozum nie chciał zmarnować tej papki pod językiem ani tej w przełyku, ale nie wytrzymałem i tak po 1 minucie wstrzymywania poleciał bełcik, ale papka nadal była trzymana i tak po 30 sekundach już wiedziałem, że i tak nie dam rady tego połknąć więc wyplułem, piekło cały dzień. Do dziś mam tam czerwono/białe krosty, ale już nie boli tak bardzo. :D Taka historia.
[*]Can't tell y'all, if I did drugs or if they did me
Nah, we were just doing each other
We were side by side like everyday
Didn't care if we ruined each other[/color][/b]
  • 1683 / 126 / 0
Dlatego lepiej tego nie gryzc tylko rozpuscic w malej ilosci wody i szybko wypic :D przed chwila tak zrobilem ale i tak wykrzywilo ryja od tego smaku
  • 11 / / 0
Nie wiem dlaczego dla niektórych smak kodeiny jest tak nieprzyjemny (chodzi mi zarówno o płyn po ekstrakcji jak i o pogryziony thiocodin), przecież z czasem wyrabia się refleks ten smak=grzanie %-D
Ja rozgryzam po 10 tabletek, smak jest jak najbardziej do zniesienia (zwłaszcza popite colą, dobrze oczyszcza od smaku i pyłu w ustach). Płyn po ekstrakcji Antiego zmieszany z bardzo mocno gazowym napojem+łyżką sody to w ogóle płyn bogów, wchodzi jak nóż masło, mówię o piciu i efekcie ^_^
Run, rabbit run.
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is done
Don't sit down it's time to dig another one.
  • 262 / 8 / 0
Osobiście połykałem tabletki tjokodynu, ale chociaż był bardziej gorzki w smaku od ako-dxmu to da się ten smak ignorować, a nawet zasmakować w nim, wszak nieważne jak zdobywa się fazę co potwierdzą pożeracze benzydaminy.
To tak, jakbyś się wielbłąda na pustyni
zapytał czy wody chce. :nuts:
  • 954 / 53 / 0
Po spotkaniu z gblem na tyle bliskim i długim, że piłem go "z gwinta", nie popijając, moje kubki smakowe nauczyły się nie czuć, aż tak, że po wypiciu 150mg kody z antidolu w kilkudziesięciu ml wody poczułem wręcz rozkosz i delektowałem się smakiem, nie wspominając o benzo w glikolu. Thiocodin? Nie ma opcji, żebym to gówno rozpuścił i wypił. Serie po 5 max. Nie umiem inaczej.
  • 62 / 2 / 0
Kiedyś jak zaczynałem pogryzienie 10 tabsów sprawiało mi problem. Teraz 30 gryzę jak cukierki i zapijam soczkiem. Jak już czuje ten smak w ustach jest mi zajebiście, bo wiem że niedługo będą się rozpływał w rozkoszy które ma mój organizm. <3
  • 12837 / 2503 / 0
^
Normalny mechanizm - niemal jak u zwierzęcia. Mózg już skojarzył smak thio z nadchodzącym wzrostem poziomu dopaminy i się cieszy : ) Ja mieliłem w gębie (na raz) nawet 80 tabletek.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób

Newsy
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.