Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 187 / 7 / 0
05 listopada 2023karzeu420 pisze:
wcześniej dostawałem ten kryształ z jakimś żółtym syfem wymieszane więc możliwe że też wyrobiła mi się tolerancja bo ketony z tego co wiem mają do tego tendencję i stąd mogło być potrzebne te 250. Tym razem było kilka dni przerwy i czysty kryształ we własnej osobie więc 150 wystarczyło widocznie. Swoją drogą - znasz nazwę tego efektu z oczami? Chciałbym o tym więcej wiedzieć/poczytać.
Nazwy efektu to nie znam, ale to powszechny objaw przy braniu dragow mocno dzialajacych na serotonine, pewnie mozna byc forum przeszukac pod tym katem.
  • 4393 / 704 / 2117
05 listopada 2023karzeu420 pisze:
wcześniej dostawałem ten kryształ z jakimś żółtym syfem wymieszane więc możliwe że też wyrobiła mi się tolerancja bo ketony z tego co wiem mają do tego tendencję i stąd mogło być potrzebne te 250. Tym razem było kilka dni przerwy i czysty kryształ we własnej osobie więc 150 wystarczyło widocznie. Swoją drogą - znasz nazwę tego efektu z oczami? Chciałbym o tym więcej wiedzieć/poczytać.
Ile razy można powtarzać, że żółty syf to nie jest żadna dosypka ani nic. Żółty kolor sugeruje po prostu nie do końca zredukowane pn2p. Innymi słowy, nie jest to czyścioch. Co do nazwy efektu z oczami, ja osobiście nie będę się odnosił, bo nie znam efektu, więc wprowadzać w błąd nie zamierzam.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 216 / 12 / 0
04 listopada 2023karzeu420 pisze:

Powiem ci że podejrzewałem ketony ale nie sądziłem że w Polsce jest jeszcze do nich jakiś dostęp więc zszedłem na przekonanie że jest to po prostu meta. Dodam temat jeszcze do tego wątku co mówiłeś i zobaczę co ludzie napiszą.
xD

Ketony w Polsce to obecnie pieprzona epidemia, dostępne na każdym kroku, młodzi w wieku 16-25 lat żrą je na dekagramy nie zdając sobie sprawy, że robią sobie kuku i to solidne... Slyszalem nawet o młodszych osobach 😓😓 To jest przerażające..

Większość ze znajomych, na moje słowa, że to najlepiej stosować raz na x czasu, jak MDMA ma to w dupie i twierdzi, że klepie ich srogo, nawet będąc w ciągu na euforycznych ketonach. Dramat.

Jeszcze zapłaczą, ale już wcale mi ich nie żal.

Przepraszam za offtop.
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.