Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
Kto nie pyta, ten błądzi. Dlatego założyłem tu konto.
Po sczytaniu części postów wychodzi mi taki plan na trip.
aha! Mam Durogesic 50 mikrogramów.
Kąpiel w alkoholu, niezbyt dużej ilości - pociętych pasków (jest ich 5).
z cytryną.
Po kilku h zlanie to co zostało w wódce.
Baaardzo ważne pytanie: czy taki drink jest bezpieczny?? Dla osoby z minimalną tolerancją na opioidy. A jeśli nie, to na ile można bezpiecznie podzielić nasz płyn?
Miłego piątku!
g
Przeczytaj sobie temat (a przynajmniej pierwszy post) „ekstrakcja F z systemów transderm” po więcej informacji o tym ile faktycznie F przejdzie do alkoholu - tutaj better safe than sorry.
Ile fenta na pierwszy raz bez tolerki - zobacz FAQ/ogólny. Serio, wszystkie informacje są już na forum…
Słuchajcie, mój problem jest głownie taki, szkoda, że tego nie napisałem wcześniej: czy po zmianie struktury plastra przez Janssen kąpiel w alkoholu i przechodzenie F do niego zmieniły się drastycznie/o mniej więcej tyle procent/nie zmieniło się specjalnie.
Początek wątku który polecasz to rok 2013 czyli ponad 10 lat temu. Czyli zakładam, że tamta rozmowa rozpoczęła się n/t de facto innego leku a przynajmniej inaczej zbudowanego.
Ja już się naszykowałem, a tymczasem gdzieś mignęłą mi informacja (później potwierdzona w wielu miejscach), że to jest jednolita struktura.
Czy na stan wiedzy z października 24 ktoś jest w stanie żwięźle (ilość postów z tematu Ekstrakcja..... mnie powaliła, off topiki, każdy coś ma do dodania etc) napisać, że wobec zmiany budowy plastrów kąpiel w alkoholu ....... oddaję tutaj pole do odpowiedzi za którą będę bardzo wdzięczny.
g
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
Zapewne @narcovoyage13 kojarzysz Hamiltona Morrisa? Gość siedzi mocno (zawodowo) w psychodelikach i dysocjantach. W każdym razie podczas jednego z wywiadów twierdzi że próbował wielu aptecznych opio i heroiny (ale nie iv) i nie widzi w nich czegoś pociągającego, bo - tak jak wspomniales o sobie - cieszy się ze swojego życia i „zaleczające smutki” opio mu się nie spodobało. Tu jest ta różnica - bo niby tobie tak - ale Twoje refleksje wydają mi się podobne do jego, tzn. że to taki „lone drug” „dla ludzi z problemami” - i jak ktoś endżojuje żyćko jakie ma to i nie potrzebuje wiązać się kontraktem na duszę z fentem.
Fajnie się czyta takie posty, pozdrawiam
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.