A niestety potrzebuje silne chociaż mnie to i tak zmula bo dużo muszę spalić ale za legalne wiaderko zawsze propsuje apteczny stuff. Ide poszukać dobre bongo będę celował teraz w ilość czasową po tym zawsze jest jebniecie hehe
Bongo ze zwykłego stuffu w lufce potrafi uczynić cuda
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
07 października 2024aurora20 pisze: Ponad 700 zł za 10 g. Nigdy nie zapłaciłem więcej niż 550 zł.
Teraz próbuję zrealizować druga receptę.
Za kilka dni, ponieważ pogoda będzie sprzyjać przez kolejne dni.
A, jeśli zakupie teraz słoik to będę STONED, bo odrazu po otwarciu następuję sprawdzenie.
Masz peemke, mordo.
Ale ciesze się, że chociaż mogę kupować na piątki, bo apteki pojebało - jest to surowiec farmaceutyczny, czyli apteka powinna wydać normalnie nawet jak przyjdziesz po grama, no ale się wycfaniły apteki i przeważnie nie chcą w ogóle otwierać oryginalnych opakowań i albo kupujesz cała dyszkę/piętnastke albo nie kupisz w ogóle :) więc jak mam możliwość kupowania na piątki to tym lepiej, bo więcej odmian zdąże przetestować :) np teraz mam Ghost Train Haze od aurory ale 5g na recepcie zostało, poczekam na jakąś nową odmiane, nie wiem, Delahaze? i sobie dokupie :) ale ceny są straszne :)
I tylko w dwóch mieli. Też delahaze
Podobno chwilówka niedostępność to centuś marze ładnie podniósł
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Że, gdy dorwę się do pojemnika, odrazu zacznę smażÿć. Wnet włączy się anhedonia i leżakowanie do końca tygodnia, gdyż będę zmiękczony preparatem, podobno najsilniejsze co można wyrwać z medycznej.
Gościu na tiktoku zmierzył zawartość THC, tego produktu, wyniknęło około 21,5%.
W dodatku jest to Indica o właściwosciach STONED, to znaczy, iż jesteś rozwarstwiony w drobny mak.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.