Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 3244 / 553 / 0
Jedyny minus to wysoka cena za 22%
A niestety potrzebuje silne chociaż mnie to i tak zmula bo dużo muszę spalić ale za legalne wiaderko zawsze propsuje apteczny stuff. Ide poszukać dobre bongo będę celował teraz w ilość czasową po tym zawsze jest jebniecie hehe
Bongo ze zwykłego stuffu w lufce potrafi uczynić cuda
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 2047 / 336 / 0
Ponad 700 zł za 10 g aurory? Skandal. Kierownik tej apteki musi być troszkę zbyt przedsiębiorczy - omijałbym szerokim łukiem. Nigdy nie zapłaciłem więcej niż 550 zł.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 12711 / 2460 / 0
Pewnie naliczyli opłatę "za wydanie surowca farmaceutycznego", czy coś takiego za bodaj 60 zł... Też muszą mieć swoją dolę, jak Seba odbijający sobie gieta z dyszki : ) Co najlepsze o opłacie można dowiedzieć się dopiero przy płaceniu - przynajmniej ja tak miałem 2 razy na 2 razy. Jak dzwoniłem i zamawiałem, to cena była 60 zł niższa. Kolejny przykład, jak to nie powinno działać.
  • 161 / 12 / 0
07 października 2024aurora20 pisze:
Ponad 700 zł za 10 g. Nigdy nie zapłaciłem więcej niż 550 zł.
Dokładnie, przegięcie.
Teraz próbuję zrealizować druga receptę.
Za kilka dni, ponieważ pogoda będzie sprzyjać przez kolejne dni.
A, jeśli zakupie teraz słoik to będę STONED, bo odrazu po otwarciu następuję sprawdzenie.

Masz peemke, mordo.
  • 66 / 11 / 0
No ja teraz wziąłem piątke aurory 22% to zapłaciłem 65zł za gram, więc też nie mało. Najtańsze z apteki to miałem 18% od Tilray Jack Haze - 35zł za gram :) jak za darmo :)
Ale ciesze się, że chociaż mogę kupować na piątki, bo apteki pojebało - jest to surowiec farmaceutyczny, czyli apteka powinna wydać normalnie nawet jak przyjdziesz po grama, no ale się wycfaniły apteki i przeważnie nie chcą w ogóle otwierać oryginalnych opakowań i albo kupujesz cała dyszkę/piętnastke albo nie kupisz w ogóle :) więc jak mam możliwość kupowania na piątki to tym lepiej, bo więcej odmian zdąże przetestować :) np teraz mam Ghost Train Haze od aurory ale 5g na recepcie zostało, poczekam na jakąś nową odmiane, nie wiem, Delahaze? i sobie dokupie :) ale ceny są straszne :)
-- 𝖀𝖟𝖆𝖑𝖊𝖟̇𝖓𝖎𝖊𝖓𝖎𝖊 𝖙𝖔 𝖏𝖆𝖐 𝖗𝖔𝖘𝖞𝖏𝖘𝖐𝖆 𝖗𝖚𝖑𝖊𝖙𝖐𝖆 𝖓𝖆ł𝖆𝖉𝖔𝖜𝖆𝖓𝖞𝖒 𝖌𝖑𝖔𝖐𝖎𝖊𝖒 --
  • 3244 / 553 / 0
u mnie ze cena stabilna choć bywała mniejsza. Oszukałem się po mieście telefonicznie wszystkiego z gdziepolek.
I tylko w dwóch mieli. Też delahaze
Podobno chwilówka niedostępność to centuś marze ładnie podniósł
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 2302 / 399 / 0
U mnie w aptece sprzedają na gramy, normalnie jak w coffee shopie :) dzięki temu przetestowałem większość s-labow, bo ci najebali odmian.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12711 / 2460 / 0
Pewnie mieszkasz w stolicy, lub jednym z większych miast i w tej aptece jest duże zainteresowanie. W mniejszych miastach coś takiego nie przejdzie, bo Ci powiedzą, że jak pan nie kupisz reszty, to co oni wtedy zrobią. A że mimo wszystko mają obowiązek wydać, to good luck arguing :)
  • 161 / 12 / 0
Kurcze, chyba dziś pojadę przetestować backerstreet, tym samym zrealizuję receptę. Pogoda nie sprzyja do pracy, ani mój stan umysłu. Najgorsze, jest to.
Że, gdy dorwę się do pojemnika, odrazu zacznę smażÿć. Wnet włączy się anhedonia i leżakowanie do końca tygodnia, gdyż będę zmiękczony preparatem, podobno najsilniejsze co można wyrwać z medycznej.
Gościu na tiktoku zmierzył zawartość THC, tego produktu, wyniknęło około 21,5%.
W dodatku jest to Indica o właściwosciach STONED, to znaczy, iż jesteś rozwarstwiony w drobny mak.
  • 5 / / 0
Ceny aurory oscyluja w granicach 600-800 zl... gdzie za 300-400 zl mozna bylo dorwac 15g 18 % od s lab z tak zwanym 'krotkim terminem waznosci'. Obecnie brak 18 % s labow w katowicach wiec posucha maksymalna..
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?

Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?

Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą

Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.

Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?

Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.