4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 114 / / 0
lol.. pierwsza moja kreska miała 150mg i było to za legalizacji, siarczanu mefedronu. Tak mnie wyjebało że chciałem dzwonić po karetkę.. ale tylko dlatego że było mi tak zajebiście że nie wierzyłem że to możliwe, a nie dlatego że czułem śmierć nad sobą xD
potem nigdy mi się nie zdarzyło nic podobnego po mefie.. a waliłem go w takich ilościach że aż wstyd mówić. Jakaś delikatna jesteś.
  • 4 / / 0
To raczej moja sprawa czy biore czy nie i nikt nie moze mi tego zabronic. jedyne co mogl zrobic to po prostu tam byc. torba zostala wyrzucona,bo przyznal ze potrzebuje pomocy bo bierze ciagle. najnormalniej sie przyznal.
czy delikatna... to byla sobota a w piatek wiadomo byl melanz wiec podejrzewam,ze organizm nie byl w pelni zregenrowany i dlatego tak sie stalo. z reszata podobno pierwszy raz jest ciezki zawsze. a chce sprobowac ponownie bo chce przezyc ta jazde i zobaczyc jak bedzie tym razem a nie ogarniac sie po 6 minutach. Propaganda. intrygujace.
  • 353 / 5 / 0
Kto Ci takich głupot naopowiadał ,że pierwszy raz z mefem najgorszy? To nie opioid ,że trzeba receptory wyrabiać... wytnij pasek papieru około 1 cm w szerokości a długość taką żeby sięgał do woreczka, nabierz troche mefedroniku na końcówkę (kilka milimetrow) posyp i wciagnij. Ja tak zawsze sypalem ludzią bez tolerki i w 90 % przypadkow bylo zajebiscie bez krzywych jazd. No i dosypywanie minimum co godzinke.
Sposób sprawdzony za czasów legalności mefedronu ,który miał 99% czystości myśle że jest bezpieczny na pewno nie na tyle co dawkowanie z wagą no ale... jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma
  • 189 / / 0
eee nie demonizujcie tak tego mefedronu przecież to nie crack. nawet jak sie weźmie za dużo na pierwszy raz to nic wielkiego przecież sie nie dzieje... Moje pierwsze spotkanie z meffem to było 0.35g (czystość wahająca się miedzy 99a 100 procent- z pewnego źródła) podzielone na dwie kreski jedna po drugiej. Było dobrze ale fajerwerków jak po cracku wczesniej wspomnianym nie było;)

Zaznaczam że biorąc pierwszy raz mefedron miałem wcześniejsze niezliczone doświadczenia (głównie ze stymulantami i opiatami)
Uwaga! Użytkownik white power jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 114 / / 0
nie wyobrażam sobie wziąć takiej ilości na pierwszy raz.. wg to żałuje że wg miałem pierwszy raz ale to inna kwestia. Raz, w sumie bez tolerancji, jedynie ze 3-4 razy wcześniej próbowałem, sypnąłem sobie na oko kryształu i chciałem tak o połowę większa jak pudru.. Dopiero później zastanowiłem się nad tym że kryształ ma inną objętość.. zacząłem smarkać by nie wszystko weszło, a było na pewno 300.. oczopląs taki że nie widziałem na oczy. strach i przerażenie oraz euforia nie z tej ziemi.. dziwnie. strasznie kontrastowo.
  • 189 / / 0
pisząc puder myslisz o fuce?? I drugie pytanie- 300 czego????

EDIT: co do tych 300, mam nadzieje że o miligramach rozmawiamy?:)

BTW: Ale się zdeksiłeeeem:))
Ostatnio zmieniony 11 października 2011 przez white power, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik white power jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2814 / 14 / 0
Temat dotyczy mefedronu. Odpowiedź sobie sam ;)
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 189 / / 0
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........... dobra ogarnąłem:) U mnie po prostu meff wystepuje tylko w postaci kryształu, dlatego tak sie dziwiłem o co chodzi z tym pudrem:)
  • 2814 / 14 / 0
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 189 / / 0
nie chce mi sie tego wszystkiego czytać;)) Dobrze znam sie z meffem z tymże nigdy nie widziałem go w postaci innej niż kryształ. Ot Tyle:)
ODPOWIEDZ
Newsy
Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.