najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 133 / 2 / 0
3.5 miesiąca minimum ,może być problem jak w październiku przypiździ , wrzuć kilka automatów różnych i będziesz zadowolony :)
Ale jest szansa ,że ten SK#1 da rade :)
  • 3 / / 0
w Anglii straSZNIE dobre recenzje to zbiera. Czy ktos mial z tym do czynienia i co moze o tym powiedziec??
  • 1931 / 318 / 0
bullet77 pisze:
w Anglii straSZNIE dobre recenzje to zbiera. Czy ktos mial z tym do czynienia i co moze o tym powiedziec??
to to samo co polski upierdalacz, indica. O mocnym smaku i zapachu przez co nie lubią go sprzedawać. Za to najtańszy i rzadko krojony i MAŁO popularny
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
http://www.sidbank.pl/index.php?page=sh ... &Itemid=57 siema! jest mozliwe, ze ten autopilot xxl dojdzie w naszym klimacie jak podaje producent? miał ktoś z tym do czynienia?

Nie pisz posta pod postem. Poczekaj aż ktoś zaakceptuje twoją wypowiedź
Ostatnio zmieniony 12 kwietnia 2013 przez Fatmorgan, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: takie tam
  • 356 / 7 / 0
dojdzie na sto procent :) każdy automacik dojdzie . ale polecam szybko sadzić bo długo były mrozy i spore opóźnienie do outa . choć osobiście nie polecam automatów ze względu na słabszą moc + outdor to kolejne osłabienie mocy względem indora
  • 2334 / 9 / 0
AK 470, Polar Light 2, Blueberry :heart:
Mój top.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 47 / 3 / 0
Czy w tak luźnym wątku również obowiązuje zakaz pytań tendencyjnych?
A mam pestek kilka odmian - bardzo dobre - Cinnamon, TOP44, WW, Grapefruit... ale w zasadzie po stworzeniu krzyżówki idealnej to olał mój człowiek sprawe na dłuższy czas. Cinnamon + TOP44 dało dwa zamierzone efekty: szybkie zbiory + moc. Smak i zapach był dość surowy - ostry... ale nie to decydowało o opinii najlepszej babki ktokolwiek jej spróbował - to była ogromna wydajność, siekająca pizda, ciążka na filozofowanie, introspekcje... Po prostu sativa pełnym ryjem. Ujebywało mnie wtedy pół lufy.

A mam pytanie prostackie, które wynika z braku czasu:
1) kiedy mam sadzić outdoor (TOP44)?
2) kiesy mam robić sadzonki? - ile one muszą mieć tygodni albo wielkość?

Chcę to zrobić prostym sposobem, nie mam czasy zgłębiać tajników.
Najważniejsze to zdążyć w czas i wiedzieć jakie duże krzaki sadzić.
Co do zabezpieczenia spota mam sporą wiedzę, samą pielęgnację będę studiować podczas wzrostu.
Ja po prostu wybieram zycie w nietrzezwosci.
Z prochu powstales, z konta powrocisz...
synth-drugs-branch analizer
  • 3523 / 53 / 0
Polecam AK47. Szybko dojrzewa, ogromne zbiory, super smak i moc jakiej nie uświadczycie przy innych odmianach. Jedyna wada to silny zapach podczas uprawy.
  • 36 / / 0
Potwierdzam AK 47 to mega kozak. Dobrą odmianą jest jeszcze White Russian Af potężna Indica.
Nie ma dobra i zła.
Jest tylko koszenie trawnika.
  • 47 / 3 / 0
AK47 potwierdzam -> status kultowy nie bez kozery.
A co polecacie z sativy? -> szybko, tanio, dużo, mocne sativovo:)
Ja po prostu wybieram zycie w nietrzezwosci.
Z prochu powstales, z konta powrocisz...
synth-drugs-branch analizer
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).