Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Jaki typ ćpuna Ciebie najbardziej wkurza ?
Opiowraki
61
5%
Stymoschizofrenicy
121
9%
Alkoholicy
218
16%
Misiozjeby (Osoby nachalne,nieszczere po empatogenach )
85
6%
Psajkoodklejeńcy
40
3%
Zamuleni Jaracze
130
10%
Nieogarokloniarze i inne osoby nadużywające benzo
35
3%
Dysokosmici (Osoby nadużywające dysocjantów)
16
1%
Dzieci dopalaczy ( nie wiedzą co biorą byle mieć faze )
297
22%
Kozaczki( Kim oni nie są ,bo zjedli grama alfy w ciagu nocy)
296
22%
Inni
34
3%

Liczba głosów: 1333

ODPOWIEDZ
  • 237 / 13 / 0
Jak ktos ladnie wyzej napisal pazerne swinie+ buraki bez zasad no i zamkniete lby.
Uwaga! Użytkownik Pompejszyn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5886 / 1217 / 43
27 października 2019CieplaPoduszka pisze:
@ledzeppelin2 a co Ci sie kurwa w sajko nie podba hm ? :pacman:
Zara trzecie oko otworzymy

GalaktyczniKiboleDryfujacejEnergii :ręka:
Otworzysz trzecie oko, ale to z tyłu.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1545 / 1586 / 0
-oswieconych odklejencow- peace, love, chill, flow...a won do Tybetu, kurwa ich mac. :świnia:
-oswieconych ´wyczilowanych´, wlasne matki by zajebali z zimna krwia. taki to czil. :*
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
27 października 2019Pompejszyn pisze:
Jak ktos ladnie wyzej napisal pazerne swinie+ buraki bez zasad no i zamkniete lby.
oooo tototo to najwieksze i najgorsze typy co za 3 zlote afere Ci wykreca a sami cie na pol grama opierdziela
oswieconych takich co to oni nie wiedza to jst tez duzo strasznie co to nale cala wiedze wszechswiata zdobyli a w d... byli
  • 779 / 180 / 0
Taki który gdy ty stawiasz ćpanie licząc na to że się kiedyś odwdzięczy nigdy tego nie robi i jak już coś ma i go zapytasz czy poratuje to powie że ma mało, tfu, jebać takich w dupę. Na szczęście już się od takich odciąłem ale ile kasy zmarnowałem i towaru ćpając z takimi ludźmi to szkoda gadać. Na to że kiedykolwiek się za to w jakiś sposób odwdzięczą nie liczę nawet.
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
  • 10 / 4 / 0
Mnie wkurzają ćpuny, które totalnie tracą rozsądek i dobre maniery. No i ci łapczywi na wszystko.
  • 49 / 16 / 0
Ja najbardziej nie toleruję alkowraków, bo są wszechobecni w tym smutnym jak pizda kraju
what do you call a dictionary on drugs?
Spoiler:
  • 209 / 22 / 0
Przemądrzałe i wszystko wiedzące odkurzacze, którym ogolenie glacy na łyso dodaje żenującego animuszu...
  • 5886 / 1217 / 43
Ten, którego codziennie widzę w lustrze.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3679 / 608 / 1
Wow, ale to było głębokie, mądre i sprytne.
Umiesz wyrażać słowa jak geniusz. Powinieneś być świadom swojej inteligencji. Co Ty tu w ogóle robisz, na tym smietnisku dusz? :D
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny

Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.