Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 605 / 90 / 0
Zastanawiający jest również fakt, że kręciło mi się w głowie, nie mogłam ustać na nogach, ale oczy to miałam takie jakby mi z orbit chciały wyskoczyć. Jak mnie kumpela zobaczyła na mieście to się wystraszyła. Podobno miałam wytrzeszcz na max, ale bełkotałam i łaziłam jak pijana. W sumie oczy by się nie zgadzały co do opio.. Sama nie wiem. Myślałam, że zejdę.
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 594 / 36 / 0
rzeczywiście może tam było jakieś dyso, tali lekki deksowy feel fo tym mialem, nie jak stim
  • 6 / / 0
polecacie to to do nauki? 50mg oral byloby ok?
Uwaga! Użytkownik xinkys nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 605 / 90 / 0
08 sierpnia 2017xinkys pisze:
polecacie to to do nauki? 50mg oral byloby ok?
Oralnie możesz nawet odmierzyć dawkę 70mg, ale na początek możesz zarzucić 50mg.
Myślę, że przy tej dawce dasz rade poczuć pożądany efekt. Substancja idealnie nadaje się do skupienia się na jakiejś czynności.
wycięto źródła.

/surv
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 6 / / 0
Doświadczenie z stimami: kiedyś NEB, dawno temu, więc raczej żadne.
Waga:70kg

Dobrze będzie na pierwszy raz wrzucić 40mg w nochala/ 60mg oral?
Od razu mówie, że nie oczekuje konkret wypierdoleia, dużo bardziej zależy mi na funkcjonalnym profilu działania tej subst.
Uwaga! Użytkownik xinkys nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2990 / 1652 / 35
Fenylomorfoliny dzialaja glownie na transport dopaminy i noradrenaliny oraz jako agonisci serotoniny.
Co do tej substancji w badaniach przyjemna lekkie schody powyzej 150mg sniffem.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 640 / 119 / 0
11 lipca 2017klawiatura pisze:
Może jakaś nieudana synteza? Mnie nigdy nie przytrafiło się żółte.
Trzy różne źródła, z którego jedno już nie istnieje.
Dwa razy bardzo sypki proch, a raz gruda.
Zawsze mieniło się jak brokat, raczej bez zapachu.
W smaku słone, drażniące.
Zapytam ciebie, bo widzę, żeś doświadczona osoba, ale może kto inny też się udzieli.

Chodzi o sen podczas ciągu na tej substancji. Czym ją przytłumić, żeby dało się wyspać? Za dnia nie jestem wystrzelony, trzymam się niskich dawek i zasypiam bez problemu. Niestety, dłużej niż 5 godzin spać nie mogę i czuję później, że mimo stymulacji jestem taki niedojebany.

Z leków mam tylko trazodon obecnie.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9682 / 1907 / 2
25 lipca 2017klawiatura pisze:
Taki lekko żółtawy, taki chuj wie. Mączny proszek. Zupełnie niepodobny do 3fph, ale dopiero teraz skupiłam wzrok i widzę, że coś jest nie-halo.
Wczoraj wzięłam 40mg, czyli taką standardową dawkę jak na 3fph przystało (akurat w moim przypadku).
Kurwa, znieczuliło mnie od pasa w dół, nie mogłam ruszyć się ze schodów, tak jak usiadłam, tak zostałam i wstać nie mogłam. Miałam wrażenie, że występuję w jakimś filmie i to co jest wokół mnie, nie jest prawdziwe. Nie pamiętałam skąd przyszłam i gdzie jestem, taki restart systemu. Nie czułam, że w ręku trzymam butelkę coca-coli.

Nie wiem skąd przyszła mi do głowy Ula, bo nigdy jej nie próbowałam, ale po wstępnym rozeznaniu myślę, że to mogło być to lub jeszcze coś dodatkowo. Dziwiłam się trochę, że sniff był bezbolesny, co przy 3fph zawsze był ból i płacz. Dawno nie złapałam takiego zonka :kotz: Stan ten trwał 2,5h, po czym dopiero poczułam, że wracam do swoich.
Kumpel to mial po bk-pbdp (nie on pierwszy).
To porzadny kop w dopamine przy braku gaba i acetylocholinki.

Mialem podobnie, ale ja wrzucilem duzo za duzo.
Potem bylo juz z gorki- omamy wzrokowe, chwilowe utraty swiadomosci itd.

[mention]DorianGray[/mention] brak snu to kwestia braku melatoniny.
Gaba tylko hamuje nadaktywnosc przekaznikow, zeby mozna bylo isc spac.

[mention]AnnaS[/mention] 3fpm to agonista dop Na i sero
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 640 / 119 / 0
Nie bardzo łapię, w którym miejscu wspominałem o jakimś GABA. Nie planuję usypiać się benzo, jak coś.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9682 / 1907 / 2
Probuj czegos o dzialaniu melatoninowym.
Moze sama melatonina?

Ew to brak gaba/zepsuta dekarboksylacja glutaminianu?
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.

Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.