Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 327 / 33 / 0
Podował ktoś domięśniowo i ma jakieś rady? Planuje naszprycowanie pośladka
25mg 4Ac0-DMT, zalezy mi na potężnej psychodelii, ale niemam ani imao ani innych psychodelików na chwile obecną. IV wolałbym uniknąc
  • 510 / 53 / 1
Ja kiedyś przyjąłem 30mg i.m. Lepiej zadbaj o dobre S&S, bo przy tej drodze podania efekty są o wiele mocniejsze i bardziej intensywne niż przy oralu. Najlepsze, że po 2-3 godzinach nagle puszcza i jesteś kompletnie trzeźwy, nie licząc oczywiście przyjemnego afterglow. Mnie taka dawka rozłożyła kompletnie na łopatki, a miałem dość sporą tolerancję. Dodam, że po tym tripie przez rok nie jadłem psychodelików, a aco nie odważyłem się spróbować ponownie do dzisiaj %-D
Uwaga! Użytkownik TrzymamSzafe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 327 / 33 / 0
Dzięki za radę ^_^ no właśnie odnośnie s&s muszę się postarać, nigdy nie podawałem nic i.m i i.v ... Doświadczenie z sajko mam spore aczkolwiek wiem że wejście mnie zaskoczy. Zastanawiam się czy nie ogarnąć trzeciej osoby żeby podała to mi i mojemu przyjacielowi, bo jak trip wleci to nie najlepszy pomysł żeby mu wbijać. A BL faktycznie wygląda tak że jest skoncentrowany i szybki ? Czytałem o tym w jakimś wątku i ciekawi mnie jak to wyglądało to w twoim przypadku TrzymamSzafę.
  • 510 / 53 / 1
Nie nazwałbym tego bad tripem bo aż tak źle nie było. Działało falowo, momentami ogarniałem jako tako co się dzieje, a potem traciłem świadomość i mój umysł leciał w nieznanym kierunku i tak w kółko. Każda myśl tworzyła nowy wątek i z prędkością światła przelatywały mi setki wizji z tą myślą związane. Po jakimś czasie, chyba na peaku, dołączył do tego wątek religijny - walka jakichś przybyszów z kosmosu z bogiem o moją duszę. Byłem przekonany, że umarłem i muszę wybrać gdzie "polecę". Okazało się, że całe moje życie było jedną wielką wojną, że każda osoba którą znałem była po jednej ze stron. I tak przeleciało mi całe życie przed oczami, każde doświadczenie nabierało sensu. Ogólnie jedna wielka psychoza, a ja nie byłem na coś takiego gotowy :-D

Dodam, że był to trip kanapowy w domu, a takie zazwyczaj nabierają takiego retrospekcyjnego charakteru. Radziłbym tripować gdzieś na słonecznej łące.

Co do wejścia to go nie ma, po prostu zaczyna działać w tle (10-15min) i jak wchodzi to nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy. Po pierwszej "fali" jak chwilowo w miarę ogarniasz to zdajesz sobie sprawę, że weszło.
Uwaga! Użytkownik TrzymamSzafe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 327 / 33 / 0
Dzięki ;) o takie informacje wlasnie mi chodziło, nie będę zaśmiecał wątku. Za tydzień prawdopodobnie zdam relacje, jeszcze planuje cały trip nagrać bo będzie pewnie ciekawa pamiątka.
  • 680 / 43 / 0
Fulminate pisze:
Zastanawiam się czy nie ogarnąć trzeciej osoby żeby podała to mi i mojemu przyjacielowi, bo jak trip wleci to nie najlepszy pomysł żeby mu wbijać.
Koniecznie. Absolutnie nie podejmuj sie robienia komus iniekcji jak juz podasz sobie szczegolnie ze tego jeszcze nie robiles i nie wiesz jak to wyglada.
Ew podaj najpierw mu potem sobie.
  • 221 / 1 / 0
a ja mam pytanie o interakcję.
tydzień przerwy między 4 aco dmt a al-ladem wplynie na faze?
Uwaga! Użytkownik mietowy2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 327 / 33 / 0
Zarówno AL-LAD jak i 4-AcO-DMT to psychodeliki seratoninergiczne co oznacza że zażywając je powstaje zjawisko tolerancji, na szczęście tryptaminy nie budują bardzo silnej tolerancji (w niskich dawkach). AL-LAD napewno zadziała, ale sugeruje poczekać jeszcze minimum tydzień żeby doświadczenie było pełne :)
  • 221 / 1 / 0
to co lepiej zarzuć hometa czy jeden huj?
Uwaga! Użytkownik mietowy2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 327 / 33 / 0
Kwestia na co masz ochotę... Wydaje mi się że HOMET zadziała mocniej. Napisz ile brałeś
4-AcO-DMT tydzień temu, i ile planujesz zarzucić AL-LADa bądź HOMETa to dam Ci konkretniejszą odpowiedź ;)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.