1/6 plastra nikotynowego
2x2kaps rhodioli
2x2kaps żeńszenia
1 szklanka kakao (1kopiasta łyżka decomoreno) w ciagu dnia/wieczorem
imbir
kurkuma
cynamon
EPH 3x10mg
MXE 3x10mg (mniej czy wiecej?) Chciałbym jeszcze spróbować tej substancji tak okolo 70-80mg żeby zobaczyc jak działa, mam jej 0,5 g :)
I zobaczymy czy z tej mąki będzie chleb.
Zrobic badania tescia czy sobie odposcic?
Dawki MXE wg mnie za duze, a typu i ilosci zen-szenia, rhodioli i innych nawet nie podales - mamy sie domyslic ile mg masz w kapsulce i na tej podstawie ocenic, czy bedzie si? :P
Po męczącym treningu na silowni, gdzie nie chodziło mi o jakieś budowanie masy, tylko o zmeczenie sie, by podniesć nastrój przy odstawianiu opiatów, mialem ochotę na ruchanie kilka razy dziennie a podwyższone libido utrzymywalo sie 2-3 dni. Nawet jak patrzyłem na ladna dziewczynę to od razu myślałem o seksie, gdzie normalnie rzadko mi sie to zdaza, nie można przecież ciagle myśleć o seksie :) Naprawdę czulem sie jak 100% meżczyzna, az bylem dumny z tego. Tylko ten kto tego doświadczyl wie o czym mówie. Czułem sie silny, bylem bardziej pewny siebie i mogłem bardzo dużo ruchać. Byłem też pewien, ze bardziej podobam sie dziewczynom, taki bardziej męski właśnie.
Jeśli chodzi o ten trening to robiąc przerwę w ćwiczeniu jednje partii mięśni ćwiczylem od razu inna, po jakimś czasie zmniejszalem obciażenia. Szybkosć wykonywanych ćwiczeń byla ograniczona przez ilosć powietrza jaką bylem w stanie dostarczyć organizmowi. po calym około godzinnym treningu nie mialem sily zapiąć pasów w aucie, taki naprawde forsowny trening. Trening jednak nie musi byc tak forsowny by zwiększyć libido. Co do tego efektu, znam kil;ka osób, które rownież zauważyly taki wpływ aktywności fizycznej.
Teraz niestety nie mogę zmusić sie do ruszenia dupy a bardzo by i się to przydalo, przytylem trochę poza tym nie czuje sie najlepiej. Wiecie może co mogę zrobic z nadmierną sennością? żeńszen nie pomaga, stymulanty nie sa dla mnie, chwile po wejściu pjawia sie zjazd, nawet po 20mg etylofenidatu p.o. i moja wydajnosć jeszcze spada albo musze zwiekszyć dawke a wiadomo jak to się kończy. Kiedys pilem duzo herbaty, przynajmniej 40g/dn i to codziennie. Teraz używam kilkanaście g tylko a tio dlatego, ze herbata juz praktycznie nie dziala na mnie stymulujaco, może w dużych dawkach, ale to najwyzej na 2h. Jeśli chodzi o tą senność to śpie okolo 12h/d i bardzo mi to przeszkadza, na nic nie mam czasu. Jak pracuje to praktycznie wstaje przed pracą, szykuje sie do wyjśćia a po powrocie do domu coś zjem, poczytam gazete czy coś i już muszę isć spac. Jak ma jeszcze jakies obowiązki to padam z nóg później, jestem niezdolny do odczuwania przyje,ności, wszystko mnie męczy i denerwuje. Jak tylko mam możliwość muszę spac w dzień, jak po poludniu nie położę sie spac to do konca dnia mam problemy z koncentracją, wszystko mnie męczy i denerwuje, jestem calkowicie niezdolny do odczuwania przyjemnosci, nic mnie nie zainteresuje. Ta sennosc towarzyszy mi od zawsze, kiedys rodzice sie ze mnie śmiali, ze tak dużo śpię, mówili, ze jak dorosne to bede mial problemy (myśleli, że mi toi przejdzie) no i mam przez to problemy. Nie wyrabiam z dzisiejszym tempem życia. Kiedys spalem jadąc do szkoly/pracy, w drodze powrotnej też, spalem w szkole, na uczelni, w pracy szukam mozliwosci przespania sie, masakra. Czasem dopada mnie niemożliwa do opanowania sennośc, mogę przysnąć na stojąco, zaczyna się sen, który miesza sie z rzeczywistoscią, slyszę i widzę nierzeczywiste rzeczy. To od zmeczenia. Jak prowadze samochód to nieraz muszę sie zatrzymac i uciąć sobie drzemke. Zwykle wystarcza okolo 20 minut i moge jechać dalej. Glupio mi w pracy czy w szkole jak dopada mnie sennosc, której nie moge opanować i po prostu zasypiam. Co moge z tym zrobić? Tylko nie polecajcie psychoterapii, bardzo Was proszę, lekarze na wszytsko polecają mi psychoterapie, szkoda, ze raka jeszcze nią nie lecza.
Aha, z ciekawych rzeczy, ze srodków stymulujących tylko herbata mi kiedyś pomagala, teraz już nic, ale co ciekawe opiaty ajebiście na mnie dzialają. Znacząco zmniejsza sie moja potrzeba snu, bywa, ze spie po 3-5h co normalnie jest nierealne, zasypialbym w każdej mozliwej sytuacji, a po opiatach (morfina i najbliższe pochodne) nie muszę tyle spac. Do tego wszystko chce mi się robić, przestaje być leniwy. Wywiązuję sie ze wszystkich obowiązków i odczuwam więcej przyjemności z podejmowanej aktywnosci. Jak sie naćpam i usiądę nie czuję się najlepiej, lubię coś konstruktywnego wtedy zrobić. Dlaczego po opiatach tak mam? Przecież opiaty rozleniwiają i powodują sennosć? Z kolei po stymulantach nie potrafie np. sie uczyć, nie mogę się skoncentrowac, nie chce mi sie rownież pracować fizycznie, jestem wystrzelony ale najchetniej bym sobie siedzial, bardzo źle na mnie wpływają.
Trzeba dobrze dobrac dawke... Nie bierze sie 100mg dobrej fety do nauki bo to juz wypierdol.
Opiatow niewiele probowalem, ciekawe czy dzialalyby na mnie tak samo ale wole jednak nie sprawdzac - cos czuje, ze latwo bym w nie wpadl...
Skoro opiaty ci pomagają to je stosuj. Stymulacja może pochodzić z agonizmu sigma-1, gdyż praktycznie wszystkie opiaty są sigmaergikami. By przeciwdziałać tolerancji i uzależnieniu wystarcza 30-90mg DXM przed każdą dawką opioida.
problem w tym, że i tak jest czas aby błądzić myślami po przeszłości i przyszłości, cięzko mi się skupić na tym co teraz, toteż nawet jeśli dochodzi do sytuacji intymnych nie mogę się na nich skupić i ze zwodu dupa :(
a ja jaką dawkę MXE powinenem stosować?
Wez chlopie, zamiast myslec tylko o srodkach doraznych, farmaceutykach i suplementach, w pierwszej kolejnosci ogarnij swoj umysl.
Pocwicz medytacje, uporzadkuj chaos w swojej glowie, potrenuj koncentracje, afirmuj sobie itd.
Srodki na pewno pomoga ale to jest tylko dodatek, najwazniejsze zebys Ty sam nauczyl sie kontrolowac swoj mozg i swoje myslenie bo to stanowcza wiekszosc sukcesu.
Poza tym w pierwszej kolejnosci radze Ci zrobic wszystkie podstawowe badania. U mnie wiekszosc problemow psychicznych bierze sie wlasnie ze zjebanego organizmu - uklad pokarmowy, uklad nerwowy (liczne stany zapalne nerwow etc).
Skup sie na zdrowiu i samej psychice, jak juz wszystko na 100% wykluczysz i przejdziesz te nieszczesne badania endokrynologiczne, wtedy bedzie mozna myslec co dalej.
Nie ma zlotych srodkow, ktore nagle po przyjeciu, bez skutkow ubocznych naprawia wszystko Twoje problemy, to tak nie dziala... Wiem to z autopsji bo kiedys mialem podobne podejscie co Ty.
Tak wiec marsz do lekarza.
Jesli prywatnie to chetnie Ci przepisze skierowanie na platne / darmowe badania.
NFZ - bedziesz musial nasciemniac. Mimo wszystko proponuje przejsc sie do 2-3 internistow za darmola, powiedziec prawde ewentualnie lekko ja podkoloryzowac (intensywnosc objawow) i sprawdzic reakcje.
Badania krwi pod katem prob watrobowych, hormonow plciowych i tarczycy. To chyba podstawa.
Jesli one cos wykaza, wtedy ewentualnie kolejne badania.
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/a/a1c64f15-27fe-4a1d-ae84-6e83fd8d4e6c/gorzkie-tabletki.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250512%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250512T050402Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=65188d25cc2fb13ddb64e73520f154c77cbc5bac5347a6a15d467467c0e1918a)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mjleaves.jpg)
Polska zmaga się z "treatment gap". Psycholog: etykieta ćpuna blokuje dostęp do pomocy
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/a12a216cf97460608e37260bc2663020f9aa0a82.jpg)
Dlaczego Portugalia może być europejską stolicą medycznej marihuany?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/nowenarkogis.jpg)
Coraz więcej Polaków przedawkowuje nowe narkotyki. Raport GIS
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/diler_warszawa_15.jpg)
18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy
Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/jelitko.jpg)
Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego
Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/masowiec.jpg)
Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie
Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.