A takie walenie dwóch neuroleptyków na zmianę nie niesie za sobą jakichś konsekwencji? W końcu chyba działają one lekko inaczej.
Ale lekarz mówi, że luz i szybko to się da naprawić. Będę informował, co i jak.
01 sierpnia 2022GermanskiOprawca pisze: Ale lekarz mówi, że luz i szybko to się da naprawić. Będę informował, co i jak.
Lekarz twierdzi, że na to wystarczy jedna tableteczka
Ale jeszcze USG trza walnąć, żeby sprawdzić każdą możliwą przyczynę.
Siema Wam mam pytanie odnośnie Solianu bo taki brałem od 2018 roku i wróciły mi mocne stany nerwicowe I zaczęło się znowu kombinowanie z lekami które w ogolę nie działały albo fatalnie się po nich czułem
A fluanxol fajnie aktywizująco działał tylko trzy dni a potem ogromne zmęczenie
I teraz pytanko jest takie jak przerwa od Solianu była 17 dni czy on z powrotem zaskoczy tak elegancko jak działał na początku ?
Biorę do tego to co brałem od początku z Solianem tylko że wtedy bromergon był dorzucony do zestawu bo była wyska prolaktyna
Pragiola
Mirtagen
Od maja znowu bromcorn (na zbijanie prolaktyny )
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Międzynarodowy gang narkotykowy rozbity. Lider wpadł w Hiszpanii dzięki danym z FBI
Prokuratura Okręgowa w Tarnowie skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko czterem członkom zorganizowanej grupy przestępczej, która na masową skalę przemycała narkotyki z Hiszpanii do Polski. Szajka, kierowana przez poszukiwanego Europejskim Nakazem Aresztowania Michała J., miała wprowadzić na czarny rynek narkotyki o wartości ponad 13 milionów złotych. Kluczowym dowodem w sprawie okazały się materiały z rzekomo bezpiecznego komunikatora ANOM, które polskim śledczym przekazało amerykańskie FBI.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.