Czy to odosobniony przypadek? Komuś faktycznie ten lek pomaga i nie powoduje strasznych objawów fizycznych, oraz? Czy jest on faktycznie strasznie ciężki do odstawienia? Ktoś z was miał kurację na tym leku i ją zakończył, oraz odstawił ten lek? Są tutaj osoby które mogły by potwierdzić lub zdementować niesamowicie niepochlebne opinie jakie o tej substancji słyszałem?
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
26 marca 2021midhy pisze:wg. mnie najmocniej ze wszystkich snri/ssri.23 marca 2021Nelly pisze: A ta cała wenafaksyna to czy też ma działanie napędzające ?
29 marca 2021Elendil89 pisze: Do odstawienia jest tak samo ciężki jak wenlafaksyna.
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai
w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
venlafaxine = 30:1,
desvenlafaxine = 14:1,
duloxetine = 10:1,
milnacipran = 1.6:1,
levomilnacipran = 1:2,
https://en.wikipedia.org/wiki/Levomilna ... codynamics
14 kwietnia 2021venxzu007 pisze: Czytam i czytam i większość negatywnie odbiera tą substancje. Biorę zotral od długiego czasu ale wróciłem do punktu wyjścia po melanżu. Lęki, zwiechy, senność, lekkie odrealnienia wróciły. Psycho mi przepisał 30mg na dzień Duloksetyny i 0.5mg alprazolamu w razie mocnych skutków ubocznych na starcie. Szczerze to się obawiam. Ale wiem że każdy organizm jest inny, natomiast waham się podjąć tego leczenia.
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai
w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
Ja się stabilnie w miarę czułem biorąc 60mg, bo 120mg mi po prostu nie odpowiadało głównie dlatego, że libido było zjechane do 0. Jestem nałogowym palaczem papierosów dodam.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.