Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 176 / 5 / 0
h3er pisze:
okropnie kluje mnie serce, zginanie się, kucnięcie praktycznie niemożliwe przez ostry ból w okolicy serca, leżenie też ciężkie, mogę jedynie siedzieć wyprostowany.
To wszystko dzięki proszkowi Scorpion który dostałem z euforii shop, kreska na oko 60mg, potem jeszcze z raz tyle może mniej gdyż dostałem 0,2g i mam jeszcze połowę tej substancji
Kupiłem Oshee z magnezem i witaminą B6, wypiłem, ból nadal się utzrymuje i jest wielki dyskomfort, co robić?
W składzie jest niby kofeina i myślę, że to ona tak na mnie działa, gdyż po kawach zazwyczaj boli mnie w sercu.

Nie masz jakieś wady serca??

Jeśli juz po 1 kawie boli cie w klatce piersiowej to nie dobry objaw ( chyba że mówisz o 5 kawach to co innego wtedy możesz mieć takie objawy).
Ból w klatce może być oznaką zawału.

Co do postów wyżej alkohol to silna trucizna aktywująca sie w miksach.
Alkoholu nie powinno sie mieszać z żadnymi lekami chyba że chodzi o suplementy diety( tez nie wszytkie), witaminki i leki homeopatyczne.
  • 3732 / 45 / 0
Dobra, jest taka sprawa, że w upływie tygodnia przepuściłam przez siebie nieokreślone ilości hm.... DXM, alkoholu, metylonu, kodeiny, pffp, DOM, GBL, benzydaminy, powoju, DMT, coleusa, gałki muszkatołowej, marihuany, tytoniu i niewiele substancji przeznaczonych do spożycia dla ludzi. Dziś jest pierwszy dzień trzeźwości i nic mi nie dolega poza uciskiem w klatce piersiowej przy wdechu i w pozycji wyprostowanej. Innymi słowy muszę być lekko pochylona, żeby nie bolało.
Pytanie - przejdzie i przeżyję, czy mam coś z tym zrobić, ewentualnie pierdolnąć się w łeb?
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 176 / 5 / 0
Jeśli to jest tylko taki ucisk to samo przejdzie max po 3 dniach. Nic tragicznego.

Cos takiego miewam gdy przesadzę ze stymulantami.

Patrząc na ta liste ciesz sie że tylko to ci dolega.
  • 9 / 1 / 0
AquaSky pisze:
h3er pisze:
[...]i leki homeopatyczne.
Nie ma czegoś takiego.
  • 3732 / 45 / 0
Cieszę się, powoli przechodzi. Ostatnio dużo biegam i krzyczę. ;-)
CosmoDo pisze:
  • 984 / 5 / 0
moze po prostu na zerwanym filmie uderzyłas sie w zebra?
głupio wyszło...
  • 3732 / 45 / 0
Nie, miałam traumę i dużo płakałam. Za dużo też palę, ale już nie będę. Dzięki chłopaki. :*)
CosmoDo pisze:
  • 15 / / 0
Wawoj pisze:
Nie, miałam traumę i dużo płakałam. Za dużo też palę, ale już nie będę. Dzięki chłopaki. :*)
Kłucie w klatce to nic strasznego, trochę witaminek i przechodzi. Ja mam troszkę gorszy problem - wczoraj miałam przygodę z metamfetaminą w dosyć sporych ilościach, dopiero dostaje zwały, ale gorsze jest to, że od ponad 2 godz napierdalają mnie jakieś flaki pod prawymi żebrami. Jest w tym miejscu trochę twarde, zbiera mnie czasem na spawa. Co mi kurwa jest?
Uwaga! Użytkownik hardy666jim nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 95 / 1 / 0
Może coś z wątrobą lub nerką.
  • 14 / / 0
Strasznie dużo sie poce. mialem takie noce ze budzilem sie caly zalany rano, i ogolnie wysilek tak dziala, a kiedys chyba bylo inaczej. Do tego cos na nogach i dupie ale to chyba uczulenia;p Najwiecej pale, w sumie czesto palilem miejskiego skuna, wtf, czego nie lubilem bo strasznie chamsko sie palil. Wtedy tez troche fety ale bardzo nie często, i 2C-P raz w duzej dawce. teraz trawunia, kwasy, GBL czasem. Do tego cos na nogach i dupie ale to chyba uczulenia;p Co mi moze byc w sumie? nie wiem czy to sytuacja kryzysowa, zamieszczam jako że wątek troche medyczny.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".