DOI

Homologi, izomery i pochodne dimetoksyamfetaminy.
Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1951 / 15 / 0
Oczy bardzo zależą. Raz po 3mg miałem przez całe dwie doby pięciozłotówki, a raz po około 30mg tylko na peaku delikatnie powiększone.

Moim zdaniem nie prowadzi do osłabienia, tylko wzrost jest już słaby i znikomy. Wzrastają efekty uboczne na organizm. I niesamowicie pogłębia się ta mroczna strona DOI. Nie wiem jak to opisać, ale DOI jest mroczne. Chodzi o ten mrok który jest w porównaniu LSA i LSD
  • 3449 / 126 / 8
Mówisz o 30 mg DOI? To można tego tyle zjeść?
  • 292 / 5 / 0
Re: DOI
Nieprzeczytany post autor: Jasny »
Wg mnie maksymalna rozsądna dawka żeby potripować gdzieś z ludźmi to do 6mg. Próbowałem 8 i było mocno, ale nie dużo mocniej niż po 5mg.

30 to już wyzwanie dla narko-kamikaze :nuts:
Wierzę w ciebie.
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.

Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
  • 1450 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: C9H13N »
Czy po tych 6mg są problemy z rozmową/wysławianiem swoich myśli? Domyślam się, że bardziej człowiek jest zainteresowany efektami DOI'a niż konwersacją. Widać będzie, że ktoś jest pod wpływem?
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 471 / 2 / 0
Po 8mg czułem się zupełnie trzeźwo (stan określiłbym jako "cyniczna trzeźwość"), i nie miałem najmniejszych problemów z konstruowaniem wypowiedzi. Znajomy z którym tripowałem również takowych nie doświadczył..
  • 24 / / 0
czy dawka 1.6 mg (jeden karton w tym wypadku) wogóle będzie działała w jakikolwiek sposób?
  • 2334 / 9 / 0
C9H13N pisze:
Czy po tych 6mg są problemy z rozmową/wysławianiem swoich myśli? Domyślam się, że bardziej człowiek jest zainteresowany efektami DOI'a niż konwersacją. Widać będzie, że ktoś jest pod wpływem?
Mogą być, ale nie muszą. Bardziej prawdopodobne, że nie będziesz miał jakiegoś konkretnego mindfuck'u. DOI to jeden z "trzeźwiejszych" psychodelików, dlatego warto mieć przy sobie choćby gandzie, żeby sobie czas urozmaicać. Jak i to zacznie nudzić to polecam wszamać DXM, albo benzosy z kodeiną, jeśli nie chcemy się dalej katować.
Przy 6mg w moim przypadku widać, że jestem naćpany, ale nie jest to spowodowane dziwnym zachowaniem, tylko bardziej bladym, przyćpanym ryjem i wielkimi źrenicami.

@up
Coś tam poczujesz raczej, ale jak już to będą to leciutkie zmiany wizualne i lekko zmieniony stan umysłu, raczej w sposób niesatysfakcjonujący. Sam nawet do miksa bym takiej dawki nie dał. No chyba, że jesteś bardzo podatny. To wtedy na jakiś mini-trip możesz liczyć.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 1876 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: opak »
Czeslaw pisze:
Mówisz o 30 mg DOI? To można tego tyle zjeść?
Pewnie można , ja osobiście jeszcze za dawnych czasów jadłem jakos 15-20 mg i fizycznie był lajt %-D
  • 471 / 2 / 0
Tylko czemu to miało służyć, bo wypowiadający się w tym temacie mówili, że 8mg pokazuje cały potencjał tej substancji? Później jest tylko dłużej, niekoniecznie lepiej.
  • 1876 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: opak »
3-4 lata temu jeszcze nikt nie wiedział czy 8 mg to pełen potencjał substancji , bo ta substancja dopiero pojawiła sie na rynku RC , więc osobiście brałem takie dawki tylko z tego względu zeby sprwdzić czy da się coś więcej z tego wyciągnąć.
ODPOWIEDZ
Newsy
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.