Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
Moim zdaniem nie prowadzi do osłabienia, tylko wzrost jest już słaby i znikomy. Wzrastają efekty uboczne na organizm. I niesamowicie pogłębia się ta mroczna strona DOI. Nie wiem jak to opisać, ale DOI jest mroczne. Chodzi o ten mrok który jest w porównaniu LSA i LSD
30 to już wyzwanie dla narko-kamikaze :nuts:
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.
Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
C9H13N pisze: Czy po tych 6mg są problemy z rozmową/wysławianiem swoich myśli? Domyślam się, że bardziej człowiek jest zainteresowany efektami DOI'a niż konwersacją. Widać będzie, że ktoś jest pod wpływem?
Przy 6mg w moim przypadku widać, że jestem naćpany, ale nie jest to spowodowane dziwnym zachowaniem, tylko bardziej bladym, przyćpanym ryjem i wielkimi źrenicami.
@up
Coś tam poczujesz raczej, ale jak już to będą to leciutkie zmiany wizualne i lekko zmieniony stan umysłu, raczej w sposób niesatysfakcjonujący. Sam nawet do miksa bym takiej dawki nie dał. No chyba, że jesteś bardzo podatny. To wtedy na jakiś mini-trip możesz liczyć.
Czeslaw pisze:Mówisz o 30 mg DOI? To można tego tyle zjeść?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.