Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 68 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: MrClean »
Nazwa: Chińskie znaki

Kolor: Zielony

Kształt:okrągły z przedziałkom

Logo: Chiński znaczek

Gdzie kupione: Warszawa (podobno sprowadzane z Holandii)

Kiedy kupione: Jakoś w lipcu 2008

Sposób przyjęcia:Doustnie....

Ilość: 2

Opis działania: Oł szit madafaka co to było. Po jednej pigule wiele osób miało dość. Opcje nie z tej ziemii wszystko lata wiruje i euforia (chociaz ja tak miałem).. Próbuje się złapać buszka a tu nagle fifka odlatuje do przodu z pół metra oczywiście w rzeczywistości była ciągle w moich ustach. Dużo osób po nich żyga.

Ocena działania: Jeśli masz mocny żołądek to 10 ;) Jeśli masz słaby nie bierz się w ogóle za to ;) Nie którzy już po połówce żygali.

Dodatkowe komentarze: Smakuje bardziej jak dobry psychodelik :)
:)
  • 645 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Nazwa: NO NAME
Kolor: Różowe - ale chyba inny rzut od tych opisanych przezemnie wyżej
Kształt:okrągły
Logo: podzialka z jednej strony
Gdzie kupione: dln'slk
Kiedy kupione: wczoraj

Lepiej zbite mniej sie kruszyly wrzucilem 2 naraz

Duża dawka MDXX wiec typowe objawy czyli ogólne zapierdolenie, klopoty z poruszaniem sie ;)
brak euforii i checi do zabawy jak po MDMA a raczej chec do lezenia i sluchania muzyki + ogolnie pojebana smiechawe i nagminne pierdolenie sie w oczach %-D

Ja raczej nie polecam ale co kto lubi (niektorzy mowia ze zajebiste :wall: )
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 88 / / 0
Nieprzeczytany post autor: d&b »
Nazwa: Yin-Yang (Dobro/zło)
Kolor: Zielone
Kształt: Okrągły, gruba jak 2 pixy (coś jak AJ kiedyś)
Logo: wszyscy chyba znaja
Gdzie kupione: Rotterdam, sprowadzone do Polski
Kiedy kupione: tydzien temu

Wrzuciłem jedną, konkretnie poklepało po niecałych 30 minutach. Na bank MDMA, w Rotterdamie chodziły po 3,5euro do 6euro, przy 200 sztukach kupione za 1,70 euro. Naprawde warte uwagi, szkoda ze tylko 200
Żyje z dnia na dzień, o wierzycielach nie pamiętam
Popalam amsterdam, a ty weź się nie wkręcaj

WYŻSZA SZKOŁA ROBIENIA HAŁASU
  • 52 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: soczers »
rodzaj-czerwone serca
kształt logo - serce
ilosc -2
gdzie -mazowieckie
cena -12pln
zjedzone popite wodą jedne z lepszych które ostatnio jadłem dawno takich nie było podobno sa z holandji,,swietnie klepia,po 50 minutach zaczynaja klepać nadaja sie do wszystkiego a szczegulnie do jednego hehe,nawet jak zchodza po 3 godzinach czuć w bani dopalacz .
ocena ,8,05
brać ile wlezie i robić zapasy
  • 285 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: 5r>- »
Nazwa: Dobro/zło
Kolor: czerwone (chyba nakrapiane)
Kształt: okrągłe
Logo: taki znaczek kung-fu :P
Gdzie kupione: Lbn
Kiedy kupione: tydzień temu i dziś
Sposób przyjęcia: doustnie
Ilość: 2
Opis działania: weszły tak jak prawie każda u mnie, po ok 40 min. Siedziałem, więc musiałem wstać, wchodziły delikatnie. Zewnętrzne objawy ofc chęć tańczenia, oczka, wyginanie kończyn (u mnie to norma), lekki szczenościsk, gadatliwość
Ocena działania: jak narazie to 5/10
Dodatkowe komentarze: Moim zdaniem MDMx, za mało empatii, spodziewałem sie większego kopa, ale może to przez ścierwo 1 dzień wcześniej. Fety nie stwierdziłem, no chyba, że w małych ilościach. Nie trawię dropow na fecie... Jutro wszamię 4, więc może coś poprawię w opisie >D
Ostatnio zmieniony 31 lipca 2008 przez 5r>-, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzień się nie kończy, tylko zmienia barwę !]

ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Nazwa: Serce
Kształt: Serce
Kolor: Różowy
Kupione: K-ko
Zjedzonych: Dwie; pół, pół godz przerwy pół, godzina przerwy i cała 8-( :cheesy: %-D :heart:

Opis:
22.30 pół tabsa i oczekiwanie. 23 zero zero idzie druga połowica. 23.10 wchodzić zaczyna pierwsza połówka. Wyostrzenie wzroku, powiększone źrenice, sympatyczna euforia i speedowanie. Koło 24 wjechała druga połówka i ewakuowałem się z chaty co było bardzo rozsądne, gdyż gdybym posiedział jeszcze z kwadrans zaliczyłbym niezły przypał ;] Spotkałem na swej drodze życia kumpla, który dysponował jeszcze kilkoma dropsami, to też wyłudziłem jeszcze jednego guzika. W tym roku jak i w drugiej połowie roku ubiegłego dropsów prawie nie tykałem, co przyczyniło się do obniżenia tolerki do minimum. Koło 13 w nocy wjechało drugie serce. Pojawiło się nasilone hppd, a zarejestrowałem to zjawisko siedząc w chacie kumpla, patrząc się w telewizornie. Długo u niego nie bawiliśmy, wypełzaliśmy outside. Sprawdzałem czy są jakieś cev i były takie sobie, żadna rewelacja. Bla bla bla, faza łącznie trwała od 23 do 5ej rano, do 10ej utrzymywały się rozszerzone źrenice. Czas płynął bardzo szybko, gadka się kleiła jak za pomocą kropelki, suchar w paszczy nieco doskwierał a otoczenie czyli park, był jakiś taki tajemniczy. Gleby nie było, jedynie senność po pracowitej sobocie i nie przespanej nocce trwają nadal :) Piguły naprawdę wyjebane w kosmos, oczywiście tolerka obniżona przyczyniła się do zajebiaszczej euforii, nie mniej jednak jak wam serca wpadną w łapy, to tachajcie garściami gdyż dodatków mają mało jak na moje kubki smakowe pigułożercy %-D Ale się kurwa muzy nasłuchałem hoho! Nie ukrywam że poszedłbym sobie spać...

Ocena: 9/10. Dyche by dostały może gdybym zjadł za dnia :o)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 370 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Halik »
Wizeush pisze:
Nazwa: Lady, Panienka
Kolor: Red, Czerwony
Kształt: Round, Okrągłe
Kupione: 2008-07-19 , WLKP
Ilosc: 2
Opis: Na poczatku zapodalem 1 popijajac soczkiem pomaranczowym. Wchodza dlugo 45min-1h. Ale jak juz wchodza czuc, ze siedzi w nich sporo MDMA, a nie typowego syfu w stylu MDEA. Jak juz sie zaladuja nie mozna usiedziec w miejscu, usmiech nie schodzi z ust, euforia, empatgia, ogolnie wszystko to czego oczekujemy od MDMA. Pozniej dorzucone pol i po godzinie jeszcze pol. Bawilem sie od 20 do 2-3. Podczas powrotu do domu typowe rozkminki ekstazowe, gadanie o wszystkim ogolnie wielki pozytyw. Po 8h snu wstalem wyspany w dobrym humorze. POLECAM !
Ocena: 8+/10
[ external image ]
Dodatkowe komentarze: Guziczki pachnialy tak hmm waniliowo troszke anyzem.
Faktycznie bardzo dobry rzut pigul. Ode mnie nawet 9/10 dostaja ;)
Na własnej stypie można robić już tylko jedno.
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
  • 16 / / 0
noname
Nieprzeczytany post autor: bo42 »
Nazwa: noname

kolor:ciemno żółty

wygląd: koło,, z tyłu przedziałka dzieląca tabs na 1/2, brak loga, krawędzie równomierne

kiedy :01.08.2008

Logo: brak

Miejsce: śląsk

Ilosc: 3szt, 1- 21.20, 2-szt- 23.00

sposób aplikacji: doustnie popite piwem

Opis: ostatni raz dropsy jadłem 3 tyg temu ,okoliczności, dobre samopoczucie, pub, muzyka reage i nie tylko.Ekipa ogólnie klimat do dobrej zabawy. 21.20, 1szt, wchodzą 40 do 50 min. Poprawa samopoczucia ale do euforii daleko. 23.00 raz się żyje 2 na raz. 24.00, źrenice 5 zł. Euforia, ale czyste mdma na pewno to nie było.Ogólnie pozytywne nastawienie do otoczenia, i ludzi. ,,Banan na twarzy.Na pewno spore ilości mda, + speed czuć lekkie pobudzenie speedowe. Ale spać się da.Rano tj. o 16.00 wstałem bez większych problemów. Samopoczucie w miar dobre ale poczucie lekkiego nie ogarnięcia otoczenia pozostało do wieczora

Ocena ocena: 7/10, powyżej średniej bywały lepsze ale tragiczne nie są. Czy godne polecenia ? Za cenę poniżej 6 zł tak.

Cena: 8- 1szt
Uwaga! Użytkownik bo42 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: bOoolek »
Nazwa: Lady, Panienka, Kappy
Kolor: Rozowy
Kształt: Okrągłe
Kupione: 09-08-2008 , Lubuskie
Ilosc: 2

Opis: Na poczatku zjadlem 1 popijajac browarkiem. Wchodza dlugo 1h. Czuc w nich mdma, a nie syfu. Euforia, usmiech, empatia, dobra gadka, muzyczka wchodzi dobrze, szczeka dobrze smiga ;d. Po 40 min dorzucona jeszcze 1. Czapa dobra przez 2h pozniej chec na wiecej ;). Ogolnie dobre kregle, czuc mdma, a jezeli o moc jak dla mnie srednie, ale dawno normalnych nie jadlem. Polecam ;]

Ocena: 8/10
Uwaga! Użytkownik bOoolek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 59 / / 0
Nieprzeczytany post autor: pixiarz »
Nazwa:Lady Panienka

Kolor:zielonkowaty

Ksztalt:kneflowy :P

Logo:kobieta

Gdzie kupione:slask

Kiedy kupione:2 dni temu

sposob przyjecia: rozgryziona

Opis dzialania: Pierwszy raz od bardzo dawna porobila mnie jedna pigulka a zjadlem ich juz duzo ! Siedzi w nich na pewno Mdma, scierwa niema !

Ocena dzialania: 9/10
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG

Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.

Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.