Muszkatołowiec korzenny (Myristica fragrans) – metody podania, opisy działania, przepisy kulinarne
Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 20 / / 0
Ja do załadowania gałki używam kawy sypanej. Zmielone orzechy dodaję do wcześnie przygotowanej kawy i siemanoo !
  • 295 / 1 / 0
pierwszy raz gałę zaaplikowałem 5 orzechów zmielonych w szklankę i do tego miodu aż to trochę zgęstniało i nabrało konsystencji że łatwo przechodziło przez gardło. Wydawało mi się że to dobry pomysł ale potem doszedłem do wniosku że lepiej z zimną wodą i na kilka szklanek i nie dużo wody tylko trochę na dnie.

Przy miejszej ilości typu orzech-trzy to nawet nie ma sensu tego mielić tylko pogryźć zwyczajnie :-)
darmowy kwas:
  • 157 / 1 / 0
Powiedzcie mi czy da się zapodać gałkę (roztwór z gałki) p.r. ? Smak jest nie do opisania, a tak można by obejść kubki smakowe ;)
  • 58 / / 0
Lebiedz pisze:
Powiedzcie mi czy da się zapodać gałkę (roztwór z gałki) p.r. ? Smak jest nie do opisania, a tak można by obejść kubki smakowe ;)
A co to znaczy p.r ? :rolleyes:
Btw. kiedy piszesz jakiś post z pytaniem to nie używaj skrótów bo wtedy masz większą szanse że ktoś go zrozumie i ci pomoże ^_^
Uwaga! Użytkownik Anscenic nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4024 / 372 / 951
Akurat w tym wypadku jeśli ktoś byłby w stanie pomóc, to by i zrozumiał. gałka per rectum? Nie byłoby tego trochę... dużo?
  • 1387 / 3 / 0
Anscenic pisze:
A co to znaczy p.r ?
W dupkę, kochanie, w dupkę...

%-D
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 576 / 11 / 0
Zapoczątkujesz nowy nurt - wsadzanie sobie gałki w dupę; prowadząc hordy kinderćpunów ku wielkim strzykawkom z roztworem gałki. Będą pisać w fakcie o tym jak rozpoznać, czy twoje dziecko się narkotyzuje - sprawdzać zapach klopa. Będzie można kupić mak z paczką gałki gratis, większy nodding o 30%! Tak nasza przyszłość maluje się w sraczkowato-muszkatołowych barwach %-D!
Uwaga! Użytkownik howlman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4024 / 372 / 951
howlman pisze:
z roztworem gałki.
Zaraz tam roztworem.. przecież wiadomo, że cała klepie najlepiej.
  • 295 / 1 / 0
Lebiedz pisze:
teoretycznie z ekstraktem albo samym olejkiem dało by radę. Tylko po co?
gałka jest smaczna przecież :heart:
darmowy kwas:
  • 58 / / 0
Wsadź sobie orzecha w dupe i czekaj na faze ;)

Btw. :

ODKRYŁEM SUPER PROOOO MEGA LOL HIPER HOMO SPOSÓB NA ŁATWE ZJEDZENIE gałki !
Jesteście gotowi?
Ale na pewno?
No to ok.

Kupujecie kwasek cytrynowy , dwa opakowania, wsypujecie do szklanki , zalewacie i pijecie %-D
Dzięki temu macie znieczulone kubki smakowe i mozna wypić gówno z mlekiem, no dobra moze nie znieczulone ale na pewno osłabione, da rade zjeść wszystko, na oko jeśli ktoś jest ciekawy to tak POCZUCIE SMAKU gałeczki po wypiciu tego spadło gdzieś doo. (poczułem tylko) tak z 30%. Poczułem tylko 30% tego obrzydliwego smaku - chodzi o intensywność!

Polecam, czuję że to będzie rewolucja ! :diabolic:
Uwaga! Użytkownik Anscenic nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Niemcy po częściowej legalizacji: młodzież sięga rzadziej a dorośli korzystają bardziej świadomie

Nowe badania rządowe z Niemiec obalają jeden z głównych mitów przeciwników legalizacji marihuany – że dostępność konopi zwiększy używanie wśród młodzieży. „Drogenaffinitätsstudie 2025”, opublikowane przez Federalny Instytut Zdrowia Publicznego (BIÖG, dawniej BZgA), pokazuje, że po legalizacji użycie konopi wśród nastolatków… spadło.