Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 157 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Iwan »
No i skończyło się na tym, że najebałem się trzema piwami (2x4% i jedno 7,5%) i zaliczyłem zgona...
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
ja sie zastanawiam co lepsze 150mg kody + 300mg dxm
czy też moze na odwrót 150 dxm oraz 300kody

jeszcze sie pozastanawiam troche i za godzine zjem mix1 lub mix2
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: mona »
moze zjedz dwa na raz? hehe
Uwaga! Użytkownik mona nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bakuś »
Łączył ktoś kiedyś tablety z DXM ??? czytałem że to nie najlepsze połączenie, ale tablety chce wziąść popołudniu a DXM na noc, to chyba mi nic nie bedzie nie?
Uwaga! Użytkownik Bakuś nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1680 / 266 / 0
To niebezpieczny mix bo obie substancje podwyższają temperaturę ciała, nie należy przesadzać z dawkami bo już były zgony po tym miksie, ale w małych dawkach i nie biorąc na raz to raczej nic Ci się nie stanie, ale faza wcale nie będzie jakaś super ekstra, zwłaszcza, że obecnie nie ma piguł na MDMA.
Największy przegryw na forum
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kid »
Wczoraj po DXM malo sie nie udlawilem (skurczenie sie gardla) czy mozliwe ze powodem bylo to ze jadlem tydzien temu kode? a moze dlatego ze dzien wczesniej jadlem hydroxyzine?
  • 114 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: h0b »
drag pisze:
zwłaszcza, że obecnie nie ma piguł na MDMA.
A co badałeś chromatografem wszystkie pixy jakie są na rynku?
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
ja w końcu wczoraj zjadłem 150 kodeiny i 150 dxm i było bardzo przyjemnie, chciałem więcej kodeiny ale znowy był problem z extrakcją nie mogłem uzyskać klarownego roztworu z kodą cały czas był troche białawy coś jak woda z odrobiną mleka i nie chiałem tego za duzo pić ;] używałem husteczek higienicznych następnym razem poprobuje filtry do kawy moze wtedy bedzie lepiej, nie miałem żadnych skurczow gardła jak kid czy thc :|
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nof »
Ogólnie dorzucanie kodeny mija się z celem. Kodeina poza tym że zmienia się prez demarylacje w morfna za pomocą enzymu CYP2d6, jest także jego inhibitorem przez co kolejna dawka kodeiny jedynie spowodoała by prawdopodobnie wzmożone swędzenia i innych efektów samej kodeiny.
Uwaga! Użytkownik Nof nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.