Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
Oj kurcze, byłem półtora roku na programie metadonowym i nie spotkałem nikogo ktoby próbował walić to w kanał. Byłbym również ostrożny co do sugerowania "dawki" gdyż metadon wystepuje w bardzo różnych stężeniach. Np. spotkałem się z francuzkim metadonem (bodajże subitex) który miał kikakrotnie większe stężenie od tego co mi serwowano.
Co to znaczy że mamy w Krakowie niezły odpał? :D:D (jestem z Krakowa)
W ostatnich dniach w moim konserwatywnym, kompotowym miescie pojawił sięna bałaganie brown, całkiem nienajgorszej jakości jak na początek...
Mecenas - obawiam się że jeżeli acetylacja morfiny byłaby taka prosta to nie byłoby problemu z jej dostępnością na naszym rynku :)
POZI
  • 11 / 1 / 0
Hurra!Mamy browna na bajzlu ;)
napewno lepsze to niż te siki które ostatnio chodziły
:-D
tinuviel
LIBERATION-NAMA affiliated
together we can make a difference
  • 493 / 15 / 0
napisz prosze którym w-wa ,czy wrocek???????
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Krakow panie mecenasie.
  • 493 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: mecenas »
uuuu, ale kilka kilometrów dalej jest i to dobry szary...
  • 802 / 28 / 0
mam pytanie.moj diler od ktorego zawsze biore stuff oswiadczyl mi ze ma HELL PO 40 ZETA ZA CWIARE.ja pamietam jak z 2lata temu to bylo drozej 60-80zeta najmarniej.moze poprostu kupic i sprawdzic...
chociaz troszke szkoda mi kasy jak to lipa....patrzac na to jeszcze zinnej strony raczej niebedzie chcial stracic stalej klientki.co wy na to?
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 849 / 44 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
Odkąd wiem cokolwiek o tym, czyli od 8 lat hel zawsze stał po 40 za ćwiarę. Może po raz pierwszy Cię nie wałują albo mieszkasz na zadupiu.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 195 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: Infamis »
http://www.killmyday.com/default.asp?Sh ... heroin.wmv

tutaj filmik dla młodych miłośników heroinki :-D
We will never find the cure
Useless me and useless you...
  • 291 / 13 / 0
ja ze wsi do warszawy pociagiem jezdzilem w styczniu i kupywalem brauna za 120 za gram . 30 za cwiartke
i byl zajebisty.

ps; wiecie gdzie w europie jesdt najdrozej, w szwecji i finlandi, tam to podobno placa z 500zlotych za gram.

a najtaniej to chyba na ukrainie albo belgi
Uwaga! Użytkownik antler nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
jestem z wawy.bywalam w ciagach heroinowych..i towar zawsze mnie kosztowal az tyle...mialam trudny do niego dostep..i moze dlatego taka cena...teraz jak mi to piszecie ze 40zeta to norma za cwiare to wiem ze niezle przeplacalam..no huj czasu niecofne...mam innego dilera niz kiedys z tad to pytanie.dzieki za odpowiedz.
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.