Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 15 / 2 / 0
Moja całe życie trzeźwa, nawet alkoholu nie lubi, a teraz z przymusu apteczka pełna oxy, fenta, bupry, alpry i oleju THC :(
  • 212 / 45 / 0
Mama i babcia, razem wjebane w zolpidem %-D
  • 8103 / 907 / 0
Midazolam - na sen.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 63 / 14 / 0
Zupełnie nic, tylko ibupromy bierze czasem
Uwaga! Użytkownik Bordeaux30 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5788 / 1186 / 43
Ogólnie jest przeciwna ćpaniu, ale kocha papierosy.
Nigdy nie przestanie ich palić.
No i okazyjnie valium, najczęściej jak jestem w domu.
Bierze też sporadycznie tramadol na bóle pleców.
Lampkę wina raz na rok, lol.
15 marca 2021wiaderk0 pisze:
Mama i babcia, razem wjebane w zolpidem %-D
Współczuję.
Ostatnio zmieniony 15 marca 2021 przez london5, łącznie zmieniany 3 razy.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 8 / / 0
Stara- mówiłam na moją mamę 20 lat temu hihihhi... A wracając do tematu... moja mamcia bierze Aciprex na stany lękowe. Kiedys z ojcem lubili wypic ale ciesze sie ze to już za nimi. Pozdro :)
Uwaga! Użytkownik Molly0090 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 231 / 41 / 0
Raz na przysłowiowy rok lampkę wina, ogólnie nienawidzi alkoholu i wszelkiego rodzaju używek. Jest wręcz prawdziwym ich wrogiem. Jedynie co, to musi brać leki na dolegliwości tarczycy, serca. Ale wiadomo, tylko tak jak lekarz zaleca.
Uwaga! Użytkownik Ratnehap jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 119 / 47 / 0
Melisana Klosterfrau
Jestem życiem, które pragnie żyć, pośród życia, które pragnie żyć.
  • 1195 / 223 / 32
Nie licząc tytoniu i kofeiny, to nic. Chyba, że jeszcze witaminy doliczyć można.
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 8103 / 907 / 0
15 marca 2021UJebany pisze:
Midazolam - na sen.
Zapomniałem dodać...Dwie lampki wina :wino: każdego wieczoru do kolacji.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.