Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
2. DHC przez pierwsze 2 dni, potem nie klepie.
3. Najchujowszy możliwy opio czyli tramadol. Kurwa już wole antydepresant tianeptyne.
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
U mnie najlepszy koda najgorszy brown.
Żebym niemiło opiat jaki wspominał? Mogę jedynie naskrobrać, że gdy zaczynałem swą przygodę z kodeinką, która była moim 1szym opio chyba, zajadałem się nią samą w sobie. Przy którymś razie z 300 mg dostałem zapadającej w pamięć reakcji antyhistaminowej:| Że byłem z ziomkiem, to poszliśmy do łazienki, pochyliłem się nad wanną i mówię - dawaj, lej na mnie zimną wodę! Najprościej. Później miałem błogostan. Nie uważam kodzitsu za najmniej przyjemny opioid, jednak zdaję sobie sprawę, jakie konsekwencje niesie ze sobą używanie takich środków.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.