Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 4603 / 2215 / 1
Dalece rozwinięta, nazywa się dną moczanową. Potrzebna jest odpowiednia dieta i leki. Czy da sie trenować, zależy od stopnia rozwoju. Niemniej nie panikuj, a zbadaj po prostu. Jak wyniki będą złe, to dopiero będziesz się denerwował.;)
  • 19 / 3 / 0
W sumie to sobie myślę. Trudno dna moczowa to pikuś. Jak myślisz częste zawroty głowy od czego mogą być? Utrzymują się już 2 tyg . Jakby ktoś mnie lekko bójal na krześle bujanym obraz sie nie rusza . I do tego jakby głowę ktoś ściskał.
  • 3455 / 558 / 2
15 lutego 2019mrwelladjusted pisze:
Czyli brać co mam brać i żyć dalej w cierpieniu? Jest jakaś szansa, że ten amisulpryd i olanzapina kiedyś zatrybią i poczuję się choć odrobinę lepiej? Kiedyś brałem 10mg olanzapiny z kilka miesięcy i jedyny efekt to +8kg. A może poprosić psychiatrę o dodanie antydepresantu? Brałem kiedyś miks fluo + olanza i nie działało, więc w sumie nie wiem, czy to najlepszy pomysł. Myślałem od jakiegoś czasu nad bupropionem, neuroleptyki + bupro, ma to sens? Trochę mnie cena nie przekonuje, ale nigdy nie brałem nic na dopaminę i noradrenalinę, więc może to pomoże? Przy okazji zredukuje może neuroleptyczne zamulenie.

Psychiatrę zamierzam zmienić, ale też trzeba pomyśleć trochę nad zmodyfikowaniem tego leczenia, co można mu zasugerować. Wszystko co wymieniasz właśnie stosuję, tj. dieta, ruch, witaminy, magnez. Na puls zamierzam prosić psycha o pregabalinę, bo niedawno sobie przez kilka dni ją postosowałem i baaaaaardzo pomogła, wyciszyłem się i normalnie z ludźmi gadałem, bardzo mi odpowiadał ten stan, więc to chyba taki must-have w moim przypadku, choćby najniższa dawka.
One trybią cały czas, jeżeli nie zauważyłeś nie masz objawów wytwórczych typu głosy itp one tylko po to są. Od poprawy nastroju są inne leki.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.