Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Objawy abstynencyjne na pewno będę miał, ale nie stricte od samych benzodiazepin, tylko od niezdrowego trybu życia, różnych używek itd. W sumie wszystkie receptory wymagają u mnie naprawy, ale nie na tyle by podejmować jakieś radykalne kroki ;)
Napiszę krótko nie jesteś wjebany w benzo, objawy abstynencyjne ci nie grożą po benzo, gorzej wygląda sytuacja z alko.
Za to gwoździem są RC benzo które muszę na pewnym stadium uzależnienia fizycznego zamówić gdy nagle kończą mi się opcje na ogarnięcie aptecznych benzosów. Po prostu jak na złość nagle wysiadają wszystkie opcje na całym mieście i muszę z dnia na dzień kołować coś z internetu bo w blistrze zostało maluśko i jeszcze lekkomyślnie dzieliłem się ze znajomymi.
Wtedy to już na flubromazepamie, flubromazolamie, albo jeszcze kurwa gorzej klonazolamie czy flualprze, dalszą moja droga przez życie jest jak wybuch granatu - jedno wielkie pierdolnięcie w cug, dużo hałasu, awantury, chaotyczne posunięcia i mnóstwo dymów. %-D
Miesiąc, dwa, może trzy i jazda na detox. :(
26 sierpnia 2018hess pisze: ja wlasnie tak mam, z okazjonalnego zaczyna sie notorycznie
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych
14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.