Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Objawy abstynencyjne na pewno będę miał, ale nie stricte od samych benzodiazepin, tylko od niezdrowego trybu życia, różnych używek itd. W sumie wszystkie receptory wymagają u mnie naprawy, ale nie na tyle by podejmować jakieś radykalne kroki ;)
Napiszę krótko nie jesteś wjebany w benzo, objawy abstynencyjne ci nie grożą po benzo, gorzej wygląda sytuacja z alko.
Za to gwoździem są RC benzo które muszę na pewnym stadium uzależnienia fizycznego zamówić gdy nagle kończą mi się opcje na ogarnięcie aptecznych benzosów. Po prostu jak na złość nagle wysiadają wszystkie opcje na całym mieście i muszę z dnia na dzień kołować coś z internetu bo w blistrze zostało maluśko i jeszcze lekkomyślnie dzieliłem się ze znajomymi.
Wtedy to już na flubromazepamie, flubromazolamie, albo jeszcze kurwa gorzej klonazolamie czy flualprze, dalszą moja droga przez życie jest jak wybuch granatu - jedno wielkie pierdolnięcie w cug, dużo hałasu, awantury, chaotyczne posunięcia i mnóstwo dymów. %-D
Miesiąc, dwa, może trzy i jazda na detox. :(
26 sierpnia 2018hess pisze: ja wlasnie tak mam, z okazjonalnego zaczyna sie notorycznie
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata