Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 9532 / 1878 / 2
Po anabolikach to inna baja niz po dragach.

Bez odbloku facet staje sie impotentem na dlugo a po dece durabolin na lata.
W nasieniu czesto wystepuje tzw morze martwe.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 542 / 37 / 0
14 grudnia 2017Stteetart pisze:
po dece durabolin na lata.
Nie prawda. Wszystko się normuje wraz z osiagnięciem znormalizowanego stanu hormonalnego.
  • 9532 / 1878 / 2
Celowo napisalem- bez odbloku.
Inna kwestia ze jak w tym siedzialem (dawno temu) to byla kosmiczna roznica miedzy apteczna deka a deka z czarnego rynku.

Przy dece aptecznej (grecka) kolezka 3 razy wznawial cykl na propie i wrzucal potezny odblok.

Niewazne.
Wchodzić i głosować
  • 1628 / 198 / 0
14 grudnia 2017magda12345 pisze:
No wlasnie ciekawi mnie czy Wy faceci ze swojego doświadczenia jeżeli mieliście dostęp do różnych dragow również sterydow zalatwiliscie się tak żeby mieć problemy z potencja? Facet przystojny inteligentny ale jak wali koks to po całości i na grubo. Czy bedac tak wypranym dragami mozecie stracić zainteresoowanie sexem lub dochodzicie doslownie na 1 stosunek???? Wiem ze tym charakteryzują się egoisci ale jest możliwy całkowity brak zainteresowania sexem w takim wypadku ???? Tu dochodzi kwestia tego on nie przyzna się nigdy bo jak powiedziałam nie ma kompleksów. Jest typowym samcem alfa......
Pewnie, że się tak załatwialiśmy. Oczywiście nie celowo, po czasie dopiero wychodziło co się odjaniepawliło. Później dochodzi jeszcze irracjonalne podejście typu "dobra muszę się nawciągać/nachlać/cokolwiek, żeby poruchać, bo jeszcze partnerka sobie pomyśli, że ją zdradzam, albo mnie już nie podnieca". I daleeeeeeeeeeeej w ślepą uliczkę.

Nie mówiąc już całkiem o oralnych pieszczotach, bo jak jesteśmy w tym stanie "dojebania" to one na prawdę nie wychodzą. :-|

Niektórym dragi po prostu wchodzą ostro na libido w górę, a innym gdy już w ogóle wejdą na libido to w dół. Zależy od człowieka.
Możemy mieć zerowe zainteresowanie seksem w takim układzie. Nie jesteśmy zwierzętami. %-D
  • 9532 / 1878 / 2
[mention]magda12345[/mention]
Przy pokreconych hormonach i neuroprzekaznikach kazdy samiec alfa stanie sie beta albo gamma.
Nie ma sily.
To hormony i neuroprzekazniki warunkuja jego alfe, ich brak lub bajzel bedzie warunkowac, ale depresje i impotencje.
Wchodzić i głosować
ODPOWIEDZ
Newsy
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.

Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).