Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 163 / 16 / 0
" ludzkosc sie zepsula
gnije jak plesn
przed smartfonami i monitorami i gmo i rc-kami"
  • 72 / 3 / 0
3-MMC, mefy to mniej szamałem, ale też 4-MMC. Znaleźć to pośród miliona ulicznych mieszanek, które mają to symulować i są puszczane cwaniakom jako mefa super ultra, to jebać i już wole pierdolnać nic, albo choć pewny skład z internetu od czasu do czasu. Przynajmniej w teorii można oszacować toksyczność, gdy nie lecisz w ciągu. W sumie 4-memoca i cmc, to 0.5/1g na raz mogę oszamać, także ten ... Już wolę się hexa/alfe w małej ilości, ale to co to mi robi, a w szczególności alfa z "zbyt szybkim mysleniem, którego czasem nie kontroluję", to masakra. Przynajmniej zero schiz i wkręt. ;p ale nie, w sumie jak ojebałem 0.4g a pih-p to pragnąłem przestać myśleć, bo to już rysy zostawiało. Także ten małe ilości całkiem spoko, duże -- rysy.

No, ale odnośnie 3-MMC/4-MMC, to nie powiedziałem, że nie ma. Po prostu znaleźć ciężko jak ktoś się ogarnął na tyle, że praca/odwyczek lekki. ;p
  • 8103 / 913 / 0
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 17 / 14 / 0
heroina mimo wszystko, ale jak już wyszłam z tego shitu to nie wrócę
  • 989 / 35 / 0
Heroinen
Nie pokonasz kobiety w kłótni, to niemożliwe. Nie wygracie, bo jeśli chodzi o kłótnię, to my mamy pod górkę. Bo my musimy mówić z sensem.

xzx
  • 12 / 1 / 0
3mmc, jwh307, 3fa, aPPP, 6apb
  • 11 / / 0
4mmc...,czysty speed
  • 41 / / 0
Tylko za mefedronem. Nie zdążyłem się wjebać, dobrze, że zdelegalizowali.
Obecne kryształy użyłbym do wypalania zarazków w kiblu, resztę do śmieci.
Uwaga! Użytkownik 666rockstar666 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 913 / 0
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 123 / 7 / 0
2cb, czysty prąd.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.