Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1345 / 147 / 8
pamiętam jak jadałem 3mmc ok 700mg w kapsułce popite piwkiem. gadka na poziomie dyplomowym, otwartość, zajebistość. a-pvp ryła czerep niemiłosiernie - te paranoje i wasokonstrykcja od vapo na oko i problem z patrzeniem. :nuts:
ogólnie stimy trzepią beret a brak łaknienia powoduje wygłodzenie (szybkie wyniszczenie przy nadużywaniu)
najlepszym stimem jaki próbowałem była właśnie trójka i extasy.
rc zamawiałem z jakiegoś tam sklepu.sk i było prawilnie jednakże rc to niezbadane "ścieżki"
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 1676 / 106 / 0
cbsz pisze:
rc zamawiałem z jakiegoś tam sklepu.sk i było prawilnie jednakże rc to niezbadane "ścieżki"
Zas sie zaczyna.. Badania od 50-80 lat to niezbadane sciezki ?
Pokaz mi te niezbadane.
4fma testowano od lat 80
Ketony od lat 30 a takie 4cmc od 65roku.

Powtórze tylko:
otwórzcie łby i sami szukajcie !!
Już nie wspomne o kanna które są badane od 30 lat pod kątem klinicznym i większość tego co hula po rynku ma historię badań dłuższą niz wszystkie dragi razem wzięte.
Czytajcie dalej wyborcza i ogladajcie tvn.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1345 / 147 / 8
mówisz serio? sczerze myślałem że rc to nowe substancje, niezbadane i nieznane dlatego jeszcze nie zakazane.
pardon za niewiedzę.

We are eternal
  • 1676 / 106 / 0
łap
porownanie-pochodnych-metkatynonu-w-bom ... 24-50.html
przejrzyj temat i posciagaj ksiazki zwłaszcza scholar
Tam w zrodlach masz odniesienia do lat 60 i 80.
A tu MDAI... 1991r
https://bitnest.netfirms.com/external.p ... 251CH%251C

Tu masz o kanna:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19839934
jak pogrzebiesz to znajdziesz dużo wiecej.

Co do jedzenia - poczytaj o ketozie.

Pisałem też wielokrotnie - nie niszczą nas RC czy dragi. Niszczy nas styl zycia.
Mixowanie 20substancji. Brak ruchu. itd
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1345 / 147 / 8
styl życia tak - styl życia ćpuna
dragi też niszczą, aczkolwiek mniej jeżeli dbamy o dietę, o wysiłek fizyczny, sen, higienę. jeszcze zależy jaki drag, bo są tacy co mogą palić mj i sniffać to i owo czasami (silna wola), robią to na sportowo, dbając o w/w czynniki i żyją dobrze, zdrowie jest i nawet nie są podejrzewani.
myślę że zdrowy tryb życia to najlepszy harm-reduction ale jak się wali hel to człowiek nie jest w stanie dbać o ciało.
dzięki kolego za linki. masz u mnie plusa

We are eternal
  • 1676 / 106 / 0
PLus plusem ale chodzi o jedno - o świadomość ludzi.
Zauważ - nie zwróciłes uwagi, że kanna to leki.
Od dawien dawna tak stosowane.

Ja od dawna piszę - nie czuje negatywów ćpania.
Nootropy, poprawa diety, sen to mnie stawia na nogi.
Czuje sie niebo lepiej niż przed ćpaniem.
alko pije śladowo - 2-3 piwka.
Odpuściłem zupełnie fast foody. Kolorowych napojów praktycznie nie pijam.
W sklepie 3 razy zajrze w etykiete co tam jest.

Jak nie cpam spie od 8-10 godzin.
nie suplementuje sie żadnymi super minerałami bo jak wyczytałem, że 1/10 z tego co zjem się wchłonie a reszta obciąża nerki czy wątrobe to podziękowałem.
Nie wspomne o zależnościach o których mało kto pamięta.
Jesz cynk nie łykaj wapnia i zelaza
łykasz wapn nie łykaj chromu itd

Jakie było zdziwienie mojej eks jak podawała dziecku wapn. Dziecko narzekało na niespokojne noce i depresje (tak 8 letnie dziecko)
Co sie okazało ?
Poszukaj.

A najgorszy (dla mnie jest potas.
http://www.poradnikzdrowie.pl/zywienie/ ... 35476.html
A potem zagadka... czemu na stimach łykam potas i mam problemy z sercem...

Dieta, zdrowy tryb życia to temat obszerny. Wielu z nas niepotrzebnie pcha w siebie makabryczne ilosci minerałów, witamin.
  • 714 / 45 / 0
Bo widzisz. Na forum 95% ludzi powtarza jak mantrę "żryj suplementy i uzupełniaj elektrolity". A potem się dziwisz, że ludzie niby mają złe nawyki żywieniowe. Bo co mają robić?

Z tym potasem trafne spostrzeżenie, za mało - źle. Za dużo - źle. Jak i z innymi środkami.
Ostatnio zmieniony 03 października 2016 przez StrangeloveDr, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1676 / 106 / 0
Tak jest z każdym pierwiastkiem.
MI wystarczy, że część pierwiastków w ciahu kilku godzin uzupełnimy z jedzenia.
  • 382 / 25 / 0
Albo wystarczy znać zależności między uzupełnianymi makro i mikro elementami i i uzupełniać je w odpowiedni sposób przy odpowiednim obserwowaniu naszego ciała.
Ja zdecydowanie wole ten sposób.
  • 1676 / 106 / 0
Wymień 5 podstawoiwych zależności.
Ja ich naliczyłem z 10spokojnie (licze tu z np kwasem fosforowym który wytrąca sporo pierwiastków)
Poza tym przy syntetykach łatwo przegiąc.
Widać to jak lejesz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.