Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 1930 / 191 / 0
Jutro będę testował to cudeńko. W jakie dawkowanie celować jak 6-8mg klona robi mnie dopiero jak należy? Wziąć 0,75? 1mg?
Take DXM and Be Happy
  • 2897 / 617 / 10
Walnij najpierw 0.5-0.75, chyba będzie okej na początek. Zawsze możesz dorzucić.

Z tego co czytam to taki krócej działający i mocniejszy flunitrazepam (Rohypnol), nie mogę się doczekać wrzucenia tego :diabolic:

Jak oceniacie działanie amnezyjne tej substancji?
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 4899 / 854 / 0
[mention]Demis[/mention]
Zdaj relację też zapewne niebawem będę testował jestem ciekaw tego benzo.
  • 1930 / 191 / 0
Jestem w trakcie testów.

Substancja zarzucona z 2 godziny temu.

Ogólnie mogę powiedzieć: bardzo rozluźniająca

Dawka: 0.75mg

Delikatne i mało wyczuwalne wejście. Jednak jak się rozkręci to człowiekowi robi się błogo i wszystkie problemy odchodzą w dal. Nie ma nawet chęci na dorzutkę. Brakuje tylko mocnego "ujebania". Ale ogólnie bardzo przyjemnie rozluźnia i chilluje.

Ogółem polecam. Warta swojej ceny. Ciężko mi ją do czegokolwiek porównać. Ale chyba najbliżej jej do Diazepamu. Nie przymula jakoś mocno i nie powoduje senności. Rozluźnia mięśnie.
Take DXM and Be Happy
  • 4899 / 854 / 0
Ok dzięki, z moją tolerką zacznę od 0,25mg i będzie Si.
  • 440 / 32 / 0
flunitrazolam to prawdopodobnie jedno z najlepszych wyborów jesli chodzi o działanie nasenne. to niby słabo działa, dorzucasz - pyk i śpisz.
  • 1930 / 191 / 0
06 kwietnia 2018serotoninowy pisze:
Ok dzięki, z moją tolerką zacznę od 0,25mg i będzie Si.
Bardzo możliwe. Ja mam już tolerkę wysoką i taka dawka by mnie nie porobiła. Już powoli czuję koniec działania tej substancji, ale ogólnie oceniam pozytywnie. Takie solidne 7/10 mogę dać. Przegrywa z Flu- Alprą, Alprą i aptecznym klonem i chyba plasuje się na 4 miejscu :)

Na mnie jakoś szczególnie nasennie nie zadziałała, ale to może dlatego, że spałem do południa ;]
Take DXM and Be Happy
  • 4899 / 854 / 0
Mnie 2 mg klona robi mocno już czuć zmułe , 1mg jest w sam raz problemy odpływają , polepszony nastrój , działanie prospołeczne, 10mg diazepamu w sam raz , 15mg już zamułka . Zarzucałem średnio 2-3 razy w tygodniu przez ostatnie pół roku . Także się nie będę rozpędzał , kupię sprawdzony etizolam, clonazolam i na testy flualpre oraz flunitrazolam.
  • 1930 / 191 / 0
[mention]serotoninowy[/mention], zazdroszczę niskiej tolerancji. Ja jak pierwszy raz brałem klona w życiu (po przerobieniu może z 60mg Alpry i nic więcej), to ledwo co 8mg poczułem. Ja mam jakąś kosmiczną tolerancję na benzodiazepiny i muszę brać średnio x2 tego co każdy człowiek.

Ostatni raz wypiłem energetyka, 2 piwa i wziąłem 14mg klona. Nawet nie było zbytnio po mnie widać i nic głupiego nie zrobiłem.
Take DXM and Be Happy
  • 4899 / 854 / 0
Ja mam podobnie z narkotykami, z benzo też miałem wyczyny raz 13mg alprazolamu + 8 piw i nic. Podstawowy błąd to z kopyta zwiększenie dawki bo nie działa, a z benzo jest tak że niby nie działa ale tak na prawdę działa. Raz 0,5mg clonazolamu + 4 piwa i blackout, byłem w szoku że tak naodpierdalałem to był jedyny mój taki raz z benzo , zacząłem po tym podchodzić z respektem i celować w jak najmniejsze dawki celem osiągnięcia satysfakcjonujących rezultatów. No i podstawa żeby się nie wjebać to nie jem codziennie , max 3 razy w tygodniu i najlepiej te benzo które działają jak najdłużej jak klonazepam czy diazepam.
ODPOWIEDZ
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.