Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 28 / 8 / 0
Przeważnie żeby się szybko wyluzować. Żeby we łbie zaszumiało i żeby poczuć lekką euforię. Czasem bardzo tego potrzebuję bo nie mogę znaleźć ani jednej pozytywnej myśli. A jak się podpiję albo upiję to przeważnie robi się ciepło na ciele i umyśle.
DUŻO, DLA MNIE, TERAZ
  • 911 / 206 / 1
żeby przełknąć pitę
Zażółć Gęślą Jaźń
:grzybki: :fuj: :rzyg:
  • 1533 / 196 / 0
z przyzwyczajenia , nałogu , nudów , i dla lepszego samopoczucia
  • 1223 / 487 / 0
z nudy i samotnosci
  • 35 / 20 / 0
Niestety najczęściej pije kiedy nie mam pod ręką innych substancji - po to żeby nie być trzeźwym.
Nuda także powoduje u mnie chęć sięgnięcia po kieliszek, smutna sprawa.
Ich habe wyjebane.
  • 1533 / 196 / 0
z nudy i przyzwyczajenia, na ten moment nie wyobrazam sobie zycia,miesiąca.. w sumie to 2 dni bez alkoholu, a popijać zacząłem zeby zaleczyc nerwice i lęki po narkotykach i tak stałem się alkoholikiem
  • 26 / 6 / 0
Na uspokojenie, pewność siebie, ew. w większych ilościach na odcięcie i odpierdalanie, jak oprzytomnieje to dopiero żałuje ale wciąż mam ochotę to powtarzać
  • 153 / 15 / 0
Po to żeby zapomnieć że żyje
Uwaga! Użytkownik SzukamPracy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 231 / 41 / 0
Żeby się rozluźnić, nie myśleć o problemach, z przyzwyczajenia a czasem i z nudy.
Uwaga! Użytkownik Ratnehap jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 28 / 8 / 0
Mały update. Teraz piję po to żeby radzić sobie z rzeczywistością. Zmieniam się w alkoholika, albo już nim jestem. Na trzeźwo jest źle, mogę czymkolwiek to załatać pewnie, ale alkohol sprawdza się najlepiej na razie.
DUŻO, DLA MNIE, TERAZ
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.