Syntetyczny opioid, będący jednocześnie agonistą oraz antagonistą receptorów opioidowych.
Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 401 / 3 / 0
eis pisze:
Użyj z kwaskiem i zobaczysz różnicę.
Dokładnie. Nie ma co gdybać, wystarczy sprawdzić empirycznie. A metoda, jak już wspominałam, jest połączeniem działania dwóch rozpuszczalników, w związku z czym jest podwójnie (? na pewno bardziej) efektywna. Po prostu nie zaszkodzi sprawdzić, a różnicę widać.
Jeśli roztwór zrobi się mleczny, znaczy to, że więcej spirytusu zostało/kleju się rozpuściło. Jeśli nie jest gęsty, można pukać. Nie powinno zrobić większej krzywdy.
In heaven everything is fine. You've got your good things and I've got mine.

http://www.youtube.com/watch?v=qHYNfitGBp4

---

„Jedyna wolność to zwycięstwo nad samym sobą.” opio-free :cool:
  • 129 / 2 / 0
makeithott, podgotuj to troszkę dłużej po dodaniu wody i zrobi się przeźroczysty, ale możesz użyć też takiego jak Ci się śpieszy.
Czyń swoją wolę będzie całym prawem
  • 149 / / 0
Użyłem zwykłej domowej swiecy takiej cienkiej i długiej na jakieś 20 cm(odpowiednio przycietej do wysokosci puszki,ustawionej na kapselku po frugo),moz takiego palnika oceniam na BARDZO MOCNY,trzeba uważac aby nie przegapić wyparowania wody.

-Jaki jpowinien byc kolor plastra po wykonaniu operacji,przeźroczysty czy matowy
-czy końcowy roztwór mozna zapodać p.r,jeśli tak to czy kwasek jest wtedy niezbedny?
Zaczynając grę z OPIO,trzeba mieć na uwadze,że przeciwnik jest silniejszy od Nas i tylko najsprytniejsi....wygrają i to po ciężkiej walce!
  • 1293 / 20 / 0
kolor plastra powinien byc przeźroczysty ( to nie kolor chyba %-D ), przynajmniej u mnie jest, bo ja zawsze z tych plasterków zdrapuje cały ten syf i nie zostaje na nim nic
roztwór można walić iv albo pr, jak kto lubi, z kwaskiem lub bez (osobiście większej różnicy nie widzę, może dlatego że i tak ledwo czuje działanie bupry, ale i tak używam)
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 742 / 12 / 0
Można zamiast tej maszynki z puszki po prostu ożyć małego garnka i gotować to na gazie tą metodą? :listen:
  • 231 / 2 / 0
Można, ja używałem chochli. Jednak trzeba bardzo uważać przy grzaniu spirytu - łatwo podpalenie się oparów. Ktoś tutaj stracił tak brwi, grzywkę i buprę. ;)
'Duch w nim zagrał odkrywczy a twórczy, wydał okrzyk radosny i dziki,
Złapał szuflę i dawaj mieszać różne leki i specyfiki'
  • 3 / / 0
Filippo z tej strony, leczący się buprenorfiną,
- najpierw bunondol ale mialem dawke 15 szt 2 dziennie ustaloną przez samego Dr Jana Chrostka Maja
- Teraz , ku uldze kieszeni (tabl > 2000 zł/miesięcznie zaśś plastry 320 miesiąc) transtecki mi pan dr przypisuje 2 opakowania 70 na miesiąc i luz

No ale do tematu - zapodawałem w kakao i tak samo jak z bunondolami miałem orgasm analnego powiewu przez jakieś 40- 70 min a potem jakoś niemrawo

raz spróbowałem dożylnie i to było to (pomijając, że kiedyś rozrywkowo waliłem jednego dużego plastra 70 i nic nie czułem ale byłem wtedy chodzącą toksyną...) a teraz 1/6 plastra poszła i po 5 minutach wjazd i zajebiscie

Oczywiście wszystko - do dupy, do ryja i w bata robilem za pomocą ów genialnego wynalazku i to jest naprawde przełom ! i jak jakiś debil mówi, że kwasek nie potrzebny i huka spirol czy wódke w kanał, to powodzenie...ja po 8 latach iv non stop nie mialem batów i pachwiny rozjebane...tylko szyja
  • 2 / / 0
czy tą metodą można podawać buprę i.m. ? może głupię pytanie ale nie chcę sobie zrobić krzywdy i wolę zapytać.
  • 2878 / 21 / 0
Nie.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 721 / 3 / 0
Pamiętaj, że to są plastry i tam jest klej. Jak chciałeś takie coś i.m to powodzenia ;-)
i like to wear colors like black because it says i’m a whore gg - 11135871
ODPOWIEDZ
Newsy
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.

Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.

92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.