Z resztą w razie czego mam pregabaline i GBLa. Za przesyłkę płaci się 50, wiec wolę zrobić zapas na przyszłość;)
Mam dostęp praktycznie nielimitowany do xanaxu, estazolamu i pare pak klona tez by się znalazło ale nie zbyt mi siedzą, dlatego zainteresowałem się RC.
Ps. Co Ty taki agresywny? Miales taka sytuacje?
Ale chyba wciąż legalny?
To benzo stworzone do ćpania, a nie leczenia.
Zastosowanie rekreacyjne przewyższa te medyczne.
Czemu to do chuja na mnie nie działa?
Ps. Xanax apteczny też nie rusza ni chuja.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.