Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 151 / 1 / 0
miesiac temu dostalem sampla z mdmb-chminaca , po zapaleniu dupki prochu zmieszanego z mieta po 5 minutach film mi sie urwal obudzilem sie 3 dni pozniej w szpitalu , bylem intubowany, jestem doswiadczonym kanna jaraczem , uwazajcie na to scierwo kurewsko mocne dzialajce z opoznieniem , zbyt mocne bylem jedna noga na tamtym swiecie nigdy po zadnym kanna tak nie mialem,uwazajcie na to scierwo ! %-D
  • 1322 / 18 / 0
A czas działania?
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 1169 / 52 / 0
3 dni. %-D
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1322 / 18 / 0
To może być lepsze wtedy od bb-22 %-D
  • 114 / 2 / 0
Uwaga,bardzo mocne,jedno z mocniejszych na rynku. Palony proch wkręca się dość długo,gdzie przy kanna powinno być standardowe jebnięcie w czerep. Działa również długo,chyba najdłużej na rynku (U moich szczurów lekko ponad 3 h). Profil działania jak na moje oko nijaki,bo męczący. Za mocno i za długo. Jednak jeśli ktoś lubi chore jazdy *piąteczka*,to jak najbardziej polecam. Polecana maczanka 1:50 dla doswiadczonych,dla młodych szczurków conajmniej 1:80. [Nie,wcale nie przesadzam,spróbujcie sami]
  • 447 / 45 / 1
Toc dlatego w Bdg gram na ulicy chodzi po 5 zl...
Rozmyte kolory kończę, sorry...

Spoiler:
  • 79 / 2 / 0
Zrobiłem 0,25:10 i naprawde potężna moc chociaż kanna ogólnie były słabej jakości to naprawde wyczuwalna potęga. Po zapaleniu kolory w oczach mi się mocno ożywiają, psychodeliczne dość i faktycznie indicowe bo ciężko było z łóżka wstać żeby dopalić.

PS: Taki troche offtop ale do kogo mam napisać żeby zmienić nick? Może jakiś temat zalożyć tylko nie wiem w jakim dziale?
Bo Bóg nie zjawi się tu, gdzie się bawi bestia
  • 1322 / 18 / 0
Potwierdzam, że to kosa... Ba. Atomówka. Mocne to jak cholera.
  • 225 / 1 / 0
yyyy boję się tego :scared: ale kusi jak cholera %-D

O ile mocniejsze to od mmb-ch?
Albo jak się różni w działaniu?
Porycia mistyczne
  • 242 / 13 / 0
Różnica jest taka, że po mmb powiedziałem sobie że nigdy już nie zapale. Po tym już wiem że nigdy kana nie dotknę. Dostałem 0.5 MDMB i mocno wystrzelony stymulantami chciałem iść spać . Nie mogłem znaleźć benzo ale znalazłem tego zjebanego sampla i jakimś cudem lufkę której nie widziałem z 2 miesiące. Pościeliłem sobie łóżko wielkie kurwa wyro, przygotowałem lufe odmierzyłem łepek od zapałki podzielony na dwa. Na wszeli wypadek gdybym nie mógł już wstać z wyra i bylo mi zimno nalozylem skarpetki. Poszło wapo i co się stało? Westerplatte kurwa 39' niemcy z wszystkich dział trafili prosto w moją głowę. Pamiętam tylko że padłem na ziemię bo siła grawitacji wzrosła jakoś 10 krotnie chociaż pościelone łóżko było ok 2m ode mnie nie udało mi się do niego dojść. Okna też mi się nie udało zamknąć. Słyszałem jak lufa się toczy gdzieś ale chuj jedno oko w lewo drugie w prawo. Trwało to może 2minuty bo uszło ze mnie życie aż mnie rano pies lizaniem ryja nie obudził ciesząc się chyba że żyje i siostra witając mnie radośnie "ładnie cie już pokurwiło menelu jebany". W nocy musiało mi być tak zimno że się nakryłem dywanem z podłogi mając wyrko 2m od siebie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.