Dwa gjepruty zjedzone , 300mg godzinę temu i dalej leżę
Dawno tak nie porobiło. Uwielbiam ten owoc :listen:
miłego grzanda monqe :)
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
Dziękuje , wzajemnie jeśli też grzejesz :)
Nie grzeję, co Ty. I nie ma za co. :3
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
Miłej nocy :hug:
Opia pisze:Problemy z sikaniem są powszechne po opio, ale raczej po mocniejszych. Po kodzie to chyba rzadkie. A z tego co czytałam w tematach o mocniejszych opio to związane jest to raczej z mocnym rozluźnieniem mięśni w tym pęcherza. A czy zatrzymują wodę w organizmie? Osobiście nie miałam nigdy powodów ani objawów, które pozwoliłyby mi tak uważać.
@Ever
Owszem, Oxy jest podobne do kody dużo bardziej niż majka moim zdaniem. Myślałem, żeby zjeść oxy i móc w 100% porównać do kody, ale szkoda mi xd No i też masz racje co do tego jakby "euforio-stimowego" uczucia :D Przy oxy poczułem pierwszy raz od bardzo dawna namiastkę radochy jak kiedyś po mefie/na początku po opio. Niestety tylko namiastkę...
Fuko - raczej nie będzie z tym problemów, bo z tego co teraz luknęłam na internety to jest bakteriobójcze.
A, no i NLZ wykurzaj, bo jesteś kxxx. Na początku Cię lubiłam, ale się na Tobie przekonałam. Nie dość, że jesteś fałszywy to jeszcze głupi. :nuts:
Nawet to, że zdenerwowałeś Łird (o co raczej ciężko) samym wypowiedzeniem się tutaj to potwierdza.
Nono, teraz mi wyjedź jaka to jestem chujowa i kociara, spoko, przyjmę jeśli Ci to pomoże życiowa sxxxo i kłamco.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
ja dorwałem po 6 zł za paczkę, dostawa 9 zł, ale można tylko dwie sztuki na zamówienie
ktoś ma może jakiś sprawdzony sklep bez ograniczen?
Pokonałam ciśnienie. A raczej pokonuję. Dwa miesiące bez kodeiny i innych środków, mili państwo. Czasem tak tylko smutno o kusi, żeby przenieść się w krainę snów, w bezpieczne miejsce, unieść się w podróż do nieba, a odlot na wyciągnięcie ręki.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.