Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 151 / / 0
Dzizas z wami :heart:

Dwa gjepruty zjedzone , 300mg godzinę temu i dalej leżę :heart:
Dawno tak nie porobiło. Uwielbiam ten owoc :listen:
  • 839 / 69 / 0
No w sumie grejpy są spoko. Zawsze najpierw obieram ze skórki tej zewnętrznej, później z tej białej, a potem z tej błonki i dopiero te różowe farfocle jem.
miłego grzanda monqe :)
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 151 / / 0
To Ty czerwone jjesz do kody ? Konsumuje białe grejpy. A jak pojadę na urlop do Polski to będę robił sobie sok z sokowirówki a co !

Dziękuje , wzajemnie jeśli też grzejesz :)
  • 839 / 69 / 0
Nie jem grejpów do kody. Jem grejpy, bo lubię grejpy. ;) Pomelo się fajnie obiera z tych błonek i jest strasznie dobre, polecam.
Nie grzeję, co Ty. I nie ma za co. :3
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 151 / / 0
No tak czerwone lepsze jeśli chodzi o jedzenie. Zawsze jest za co , gotówke zawsze da się zoorganizować ;)

Miłej nocy :hug:
  • 742 / 9 / 0
Opia pisze:
Problemy z sikaniem są powszechne po opio, ale raczej po mocniejszych. Po kodzie to chyba rzadkie. A z tego co czytałam w tematach o mocniejszych opio to związane jest to raczej z mocnym rozluźnieniem mięśni w tym pęcherza. A czy zatrzymują wodę w organizmie? Osobiście nie miałam nigdy powodów ani objawów, które pozwoliłyby mi tak uważać.
Walisz w ciągach to szczanie jest mega trudne. Szczególnie w nocy, ja mam pół kibla zaszczane... Nie zauważyłem różnicy w problemach z sikaniem między kodą a mocniejszymi opio, może nawet koda tutaj wypada gorzej, tzn. stwarza większe problemy.

@Ever

Owszem, Oxy jest podobne do kody dużo bardziej niż majka moim zdaniem. Myślałem, żeby zjeść oxy i móc w 100% porównać do kody, ale szkoda mi xd No i też masz racje co do tego jakby "euforio-stimowego" uczucia :D Przy oxy poczułem pierwszy raz od bardzo dawna namiastkę radochy jak kiedyś po mefie/na początku po opio. Niestety tylko namiastkę...
  • 1889 / 72 / 3
Fakt mój błąd, to nie jest antyhistamina, ale tak działa.
Fuko - raczej nie będzie z tym problemów, bo z tego co teraz luknęłam na internety to jest bakteriobójcze.

A, no i NLZ wykurzaj, bo jesteś kxxx. Na początku Cię lubiłam, ale się na Tobie przekonałam. Nie dość, że jesteś fałszywy to jeszcze głupi. :nuts:
Nawet to, że zdenerwowałeś Łird (o co raczej ciężko) samym wypowiedzeniem się tutaj to potwierdza.
Nono, teraz mi wyjedź jaka to jestem chujowa i kociara, spoko, przyjmę jeśli Ci to pomoże życiowa sxxxo i kłamco.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 68 / 6 / 0
zamawial ktoś antka przez internet? z moich obliczen wynika ze moze to byc w ciul taniej niz w stacjonarnej aptece
ja dorwałem po 6 zł za paczkę, dostawa 9 zł, ale można tylko dwie sztuki na zamówienie
ktoś ma może jakiś sprawdzony sklep bez ograniczen?
powyższa wiadomość to jedynie moja fantazja literacka
  • 609 / 16 / 0
Kurwa jego mać, kiedyś knajpa kodeinowa to była kurna knajpa o kodeinie. A Wy tu teraz tak wesoło hasacie.
Pokonałam ciśnienie. A raczej pokonuję. Dwa miesiące bez kodeiny i innych środków, mili państwo. Czasem tak tylko smutno o kusi, żeby przenieść się w krainę snów, w bezpieczne miejsce, unieść się w podróż do nieba, a odlot na wyciągnięcie ręki.
Uwaga! Użytkownik punk6 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 130 / 1 / 0
A ja bym sobie chetnie walnela kody. Szkoda tylko, że hajsu nie mam na nią :( I skąd tu ją wytrzasnąć?
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera

Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.

Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.