Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 20 / 1 / 0
Ktoś okolice Wrocławia? Pisać na GG 47533510
  • 80 / 8 / 0
Ktoś z lubelskiego chętny na wspólne dekszenie? pv
spazee :extasy:
  • 515 / 110 / 7
Krosno podkarpackie ktoś na wspólne dekszenie?
  • 1741 / 572 / 0
Pierwszy weekend lipca, Szczecin, wspólne dekszenie z czosnkiem i hakucynogenno-deliriancki trip na zewnątrz, najlepiej Puszcza Bukowa albo jakieś Jezioro Głębokie w środku nocy, ktoś coś? XD
  • 1 / / 0
Czy jest tu ktoś z Poznania lub okolic? Ostatnio odkryłem, że mocne 2 Plateau jest wykurwiste na wspólne dekszenie na łonie natury z fajną muzyką w tle, może ktoś chciałby ze mną? Chcę przeżyć z kimś mocne 2/słabe 3 plateau (najlepsze poziomy do wspólnego dekszenia). Okolice Poznania. Mój numer GG to 68019508
  • 1 / / 0
26 maja 2020TymekDymek pisze:
Pierwszy weekend lipca, Szczecin, wspólne dekszenie z czosnkiem i hakucynogenno-deliriancki trip na zewnątrz, najlepiej Puszcza Bukowa albo jakieś Jezioro Głębokie w środku nocy, ktoś coś? XD
Trochę późno, bo już mamy sierpień, ale ja bym była chętna :D
  • 1741 / 572 / 0
Ktoś coś?
  • 916 / 171 / 0
Masz więcej niż jeden post, wiec taak. Obojetnie czy w realu czy czacie. Mam ciekawy kontent na oba tripy.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 115 / 4 / 0
krakow, chetnie poznam kobiete ktora deksi
  • 632 / 103 / 0
@kinderjunkie no hej
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.