4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 267 / 16 / 0
@london5
Ty jeszcze się bawisz w kotka? W o ogóle go czujesz? :)
Kiedy celem jest brak celu.
Sex, drugs & rap - to mój przepis na życie.%-D
  • 377 / 3 / 0
hej, zbliza mi sie yjazd do nowej pracy. chce na pozegnanie przyjebac kota. Miesiac temu jak zrobilem z poltora akataru to poklepalo 1,5h a potem zbicie wymioty i dopiero 2mg alpry zdolalo to ustabilizowac.Nie mam konkretow pod reka, jedyne co mi przychodzi do glowy to mianseryna, ktora kiedys stosowalem na zbiciu i uzyskalem efekt calkowicie nieprzespanej nocy. da cos, jak wrzuce na 40 min przed kotkiem?

scalono - WRB

Ta mianseryna z kotem podobno wzmagaja agonizm noradrenaliny, ale jako, ze mianseryna dziala na caly zespol receptorow, tym dopamine to liczylbym chociaz na lekkie podbicie ale nie wiem. Mam jeszcze trazodon ssri i roniniol (ceurolex sr) typowy agonista dopaminy, moge wrzucic przed kotem? mam tego 1mg.
Whole life is about "up" and "down".
  • 1709 / 11 / 0
A jak już wszystko wzieliście a chęć jest dalej i tylko w pompce do filtrowania jest jeszcze to da się coś zrobić? Próbowałem jeszcze wody dawać ale słabiuchne wychodzi.
  • 5805 / 1198 / 43
Normalnie wychodzi. Leję na oko kranówy, potrząsam i filtruje. Uwierz, że "popłuk" zazwyczaj jest mocniejszy, bo dłużej stoi.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3460 / 732 / 9
Tak też mi się wydaje że drugie tłoczenie jest mocniejsze. Bo pierwsze to walimy z niecierpliwości i filtrat jest jakby jeszcze jaśniejszy. Tak jakby ta reakcja jeszcze tam troche nie doszła do końca. Za to drugie tłoczenie jest już prawilne, filtrat szczoch i klepie jak trzeba.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 2949 / 247 / 0
Nic tak nie wzmacnia kota jak dwie paczki podane w jednej pompie igłą 0,8 w Świętego Bata na podkładzie 30mg selegiliny. Do tego przepłuczkę robiło się później z tych dwóch pak jak już schodziło i coś tam pomagało. Stare czasy, raczej już nie wrócą.

UWAGA ! Przed jak i w trakcie tego miksu obowiązkowo należy przyjąć b.duże dawki antyoksydantów, bo wolne rodniki wraz z zalewającą musk dopaminą go rozpierdalają.
  • 4954 / 867 / 0
https://www.youtube.com/watch?v=3iMnQxte_Dg

Bedziecie jak oni , jesli dalej bedziecie walic w kanau kota :)
  • 1009 / 42 / 0
Masz linka do całości materiału?
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 4954 / 867 / 0
Niestety nie. Sam przypadkowo odnalazlem fragment na youtubie.
  • 5805 / 1198 / 43
Nie spamujcie.
Widzieliście kiedyś taką osobę na żywo ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Newsy
Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.

Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.