Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 91 / 4 / 0
odkopuje temat, jest jakiś betaketon z obecnych teraz venderow jakie są które da sie waporyzować i działaja ? czy zamiennik alfy pvp 4F-PVP się do tego nadaje ? szukam czegoś co najlepiej zastepowało by alfe chlopy pomóżcie bo jestem na glodzie strasznym a przyjebał by w płuca jakiegoś dyma pozdrawiam i czekam na odpowiedzi ;)
  • 1168 / 53 / 0
4f-pvp daje ponoć najbardziej radę, z ketonów zdatnych do waporyzacji.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1893 / 182 / 0
Prawda, ale żeby to poklepało jak a-pvp to trzeba dużo tego zjarać (ze 4 razy więcej niż alfy).
  • 38 / 1 / 0
Warto przerabiac do freebase czy takie takie buchy HCL-em nie robią większych szkód ? %-D
  • 1610 / 55 / 0
A refreszne sobie :D
Dojdzie Hex Nep Pihp I Mdphp to się coś naskrobie
  • 15 / / 0
Kiedyś wpadłem na super mega pomysł i w ciemno, po calej nocce na 3cmc spaliłem resztkę sortu. Smak okrutny. Działanie szczerze mówiąc chyba zerowe, ale nie jestem pewien. Mialem wrażenie jakby wchodziła euforia ale jakby w tle, nie tak jak po sniffie. Ktoś próbował?
  • 1610 / 55 / 0
Euforyków się nie waporyzuje xD
Poza tym najczęściej z większości zostaje smoła.
Ja próbowałem troche ceca zwaporyzować ale wiadomo...
Ktoś też kiedyś pisał że niby coś tam czuć
  • 564 / 52 / 0
klef, ktos cos?
Predzej martwy niz slaby
  • 1878 / 195 / 0
Chlorów się nie wapuje ;)

Pirodyliki jak najbardziej
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 306 / 15 / 0
Czyli ktore z aktualnie legalnych rc najlepiej nadaja sie do vapo, proszę o jakies sprawdzone a nie ze kolega kolegi slyszal :cheesy:
ODPOWIEDZ
Newsy
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.