Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 992 / 17 / 0
I wy się kurde mol dziwicie, że wypaliłem 1g procha AB-PINACI w 4 dni? Jak to własnie po 10-12 zapaleniach faza trwa 5 minut baaa czasem mniej. I afterglowu nie ma. Jest ciśnienie na wincyj. Szkoda, bo na początku geniusz. Się muszę jak madesade oduczyć jaranie co 15 minut, bo materiał trace, a z fazy pamiętam... np. OEVy że wszędzie pająki i otwartą butlą koli latałem po chałupie i tłukłem je. Potem trochę gadania do siebie. W sumie, raz na parę miesięcy lubię sobie w baniaku urządzić SCHIZOFRENIE.
Ale PINACA to mi się szczerze wydaje ulepszony akb48... o ile tolera nie wejdzie i nie spierdoli całego profilu działania.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 2013 / 84 / 0
No kurwa ja to mam normalnie wizóalizacje takie w oczach jakby takie mikro czarne dziury mnie przeszywały i rozdrabniały musk na atomy, normalnie spustoszenie aż czasem mam uczucie że zara kórwnie jakiś meteoryt w okno :diabolic: A mieszanka AB-PINACAxFUBINACA to wougle taka euforyczna jest że kolana sie uginają.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 3959 / 148 / 0
ja to jakis pojebany chyba jestem bo ab-pinaca dla mnie lepsza, ab-fu jakas taka do chuja nie podobna, nie wiem.

ale kurwa pinaca palona do 5mapb, juz przy kazdym sciagania bucha wprowadzala mnie w taki blogostan, ze po wypuszczeniu chmury tylko sie kladlem i tak spedzalem bez ruchu jakies 30min, bo nic kurwa wiecej mi nie brakowalo. :cheesy:

zakon poleca
  • 11 / / 0
Pinaca bardzo dobry kanna! :cool:

Wystarczył jeden pożądny buch aby znaleźć się na granicy stabilnej a zjebanej fazy. Po 2 minutach od zapalenia wszystko się stabilizuje i można się cieszyć porządnie ujaranym stanem. Bania nie jest specjalnie otępiająca, Tak jak przedmówca bardziej taka euforyczna. Jak najbardziej polecam!
  • 2013 / 84 / 0
Co ciekawostkowe, granice tą ciężko przekroczyć jak dla mnie. PINACA jest przyjemna i znieczulająca. Prawie jak opioid, pozytywnA FAZA
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 42 / 2 / 0
Ciekawe palenie, w stężeniu maczanki 1 do 30, prawie w ogóle nie działa, ale wystarczyło zmienić na 1 do 25 i już stało się hitem (Robi porządnie, ale nie uwala jak np. cząstka boga z hinduszopu, która swoją drogą wystraszyła dużo ludzi i teraz trzeba naprawdę przekonywać żeby ktoś sięgną po maczankę, ale jak już da się namówić, raczej nie żałuje;)). Nawet tolerka, jakoś szybko nie rośnie.
Weźmy tego garść, zobaczymy co się stanie
Punks
nienot
Dead
  • 16 / / 0
Ab-Pianaca świetny ale teraz jak już mam na niego wyrobioną tolerkę po przepaleniu ok, 1g na podkładzie F# stwierdzam, że po jakimś czasie troche traci na uroku. Za bardzo siada na ciało, za mało na umysł. Gdzieś ucieka również ta euforia która była na początku. No i największy minus - krótko już teraz trzyma. Natomiast zmieszany z BB-22 w proporcji 1:1 dał naprawde świetny miks, długo trzymający i pozytywna faza polecam :)
  • 3959 / 148 / 0
prz codziennym paleniu traci na uroku szybko, zdecydowanie do ciagow nie nadaje sie.
tylko w mixach, z bb-22, ur144 - wtedy jest git.
  • 279 / 2 / 0
Tylko w miksach do codziennego? Czy ogólnie?

Bo skuszony recenzjami spróbuję znowu kanna, po półtorarocznej przerwie. Padło na tego i 5f-akb.

W założeniu będzie mieszane z liquidem w efajku. Więc może ktoś wie jak z rozpuszczalnością w glikolu? ;)
  • 3959 / 148 / 0
w mixach do codziennego, palona rzadziej daje rade.
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.