Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 20 / 1 / 0
5g-70zł :-D :-D w jednym kamyczku lub w kilku mniejszych :-D
  • 86 / / 0
ixka pisze:
100-150 , Kraków.

jakość : o dziwo im tansza tym mocniejsza oo.O

To gratuluję ,bo ja też z Krk ,ale nie mam dobrego dojścia bo u mnie 5g - zawsze 100zl , ale niestety jakościowo słaaabe :/ za 5-tke fety mocarza - jak za dawnych lat , dałbym nawet 250zł

lorak997 pisze:
5g-70zł :-D :-D w jednym kamyczku lub w kilku mniejszych :-D
Ostatnio też miałem taką w kulce , ale jakościowo szału nie robiła bo dopiero po połówce czułem leciutkie ciarki na szczęce i głowie ,ale bez fizycznego rozpierdolu i słowotoku .
  • 499 / 2 / 0
5g - 100ziko materiał dobrej jakości zawsze, ale jednak nie tak dobrej jak to było kiedyś.
  • 8 / / 0
90zł - prosto z szali, jak dill dobrze zaćpa pałe to i czasem więcej posypie. Jakość różnie, raz po 200mg usiedzieć nie idzie, a raz po 0,3 dopiero coś lekko czuć. Okolice Gliwic ;)
  • 677 / 2 / 0
Świętokrzyskie (jako, że jeżdże po całym województwie i nie ma stałej motki w jednym mieście.Piony z wagi 120 zł czasem 110 zł , materiał w 90% kocur, różnorakie barwy i formy, zawsze dobre u tych ludzi u których sie zaopatruje, co nie zmienia tego , że u nas w województwie większość motek to wałki , które wciskają ludziom nieobeznanym, naprawde ciężko dostać dobrą fure ale troche sie w to bawie i nie jedna sztu trzeba bylo z dillami wyćpać , żeby dobrze sie skumać, kontakty od znajomego do znajomego i jakoś wyszło, ale kipa jest tak czy siak
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 28 / / 0
Naaajblizsze miasto legnica,5g kosztuje 120-150 zalezy od dnia,jakosc sredniawka,moze z butow nie wypierdala ale jest dobrze,tak bylo miesiac temu aktualnie nie wiem bo nie bralem.
jak silniej psychiki byś nie miał,nie lekceważ mocy Tripa ;)
  • 1180 / 5 / 0
Nycomed..90% ? Jesteś mocno optymistyczną postacią. Jak ma 50-60% to jest max i wypas, hit.
  • 86 / / 0
Jemu raczej chodziło o to że w 90% przypadków zakupu - jest kocur , kłania się czytanie ze zrozumieniem , w szkole podstawowej nauczycielka od polskiego tłukła nam do głowy że Polacy nie umieją czytać ze zrozumieniem - to prawda :)
  • 677 / 2 / 0
UP- Lepiej nie dało sie tego wytłumaczyć, o to dokładnie mi chodziło ^^
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 333 / 12 / 0
pixiarzkrakow pisze:
Jemu raczej chodziło o to że w 90% przypadków zakupu - jest kocur , kłania się czytanie ze zrozumieniem , w szkole podstawowej nauczycielka od polskiego tłukła nam do głowy że Polacy nie umieją czytać ze zrozumieniem - to prawda :)
Taaaaaak , tylko kwestia tego co kto rozumie jako KOCUR .. :-) a z cytania ze zlozumieniem mialem piuntke . Nie uwierze żeby teraz byla dobra feta 5gram za 100 zloty a jeśli tak to na ile te 5g starcza? żarty :-)
<<<La Fete Continue..>>>
ODPOWIEDZ
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.

Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.