Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 194 / 2 / 0
Ma moc,łatwo się przepalić jak ktoś waporyzuje,tylko jakoś profil działania mi nie przepasował,za duże upierdolenie fizyczne,dziwne uczucie jak bym stracił czucie w całym ciele. Ten sort z promocji też dostaliście okrutnie śmierdzący? Waporyzacja to wyzwanie,wydaje mi się że to metyloamina tak śmierdzi.
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 26 / 3 / 0
maczanka 1/30 melisa (po delikatnej selekcji podkładu) wyszła tak mocna że dzida na 4 skarała każdego niemiłosiernie
Uwaga! Użytkownik psychedelic76 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 151 / 1 / 0
na dniach bede miec 1G tego kanna , mam nadzieje ze nie bede musil jak to bylo z AMka co 15 minut wiadro dopalac ;) jaki czas dzialania i wydajnosc ? przypomina to w czyms AMke ? licze na to ze jest bardziej rozkminkowe
  • 425 / 3 / 0
O czasie działania i wydajności masz na poprzednich stronach.

Jest porównywalne do am-ki pierdolnięciem, mocą, szybkim wejściem, ale faza jest inna. Pozytywniejsza i - tak jak to napisałeś - "bardziej rozkminkowa".
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 55 / / 0
jak ma się 5f-akb48 do akb48?
protest przeciw nowemu layoutowi - naprawa lub stary, innego wyjscia brak!
  • 151 / 1 / 0
af-akb48 - zajebisty kannabinoid ! :-D polecam wszystkim .. ;]

16 lip 2013, o 12:03, scalono | 13 |

Mocne i długie rozkminy,przyjemnie s muzyki słucha tak jak by na pierwszym planie byly te dodatkowy glosy w piosence , długo trzyma mnie trzyma 1,5h po czym schodzi w 15 minut i jest dość wydajny z 1g zrobiłem 30 g maczanki po czym wiadro rozwala system .. polecam .

PS:

Miałem taki schemat ze z słuchawkami na uszach widziałem klub w przedpokoju i tańczyłem :diabolic: :diabolic: :yay: :yay:

Pisz po polsku
| 13 |
  • 952 / 3 / 0
albo grupe inwalidzka jak tak nie mialem nawet po kwasie
"Mieszkam w wieży Babel a piętro niżej mieszka diabeł"
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
  • 26 / 3 / 0
przynajmniej u mnie ma duży potencjał uzależniający... palę go dużo i często.
Uwaga! Użytkownik psychedelic76 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / / 0
psychedelic76 pisze:
przynajmniej u mnie ma duży potencjał uzależniający... palę go dużo i często.
Ja Palac go pierwszy raz prawie nie poczułem tu wymienianych efektów. Odlozylem więc do szuflady. wkoncu po ponownej próbie , drugiej, trzeciej , dziesiątej , doszło do tego ze zdałem sobie sprawę z tego jak może ten kanna byc uzalezniajacy.
Na mnie działa dosyć długo 1,5 h około, a juz po 25 min mam ochotę dopalic, sypie dużo. Narazie więc go nie zamawiam bo takie palenie nie ma sensu.
  • 2714 / 512 / 0
Maczanka 1:30 będzie si? Pale tylko z bonga.

Trzeba dopisać ten kanna do CV. :D
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
ODPOWIEDZ
Newsy
Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.