LSZ

Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1951 / 14 / 0
Gościu nie odpisuje na maila.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3898 / 238 / 13
mi odpisał; napisz do niego ze skrzynki hushowej albo safe-mailowej - te polskie domeny to u nich przez antyspam nie przechodzą.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 1951 / 14 / 0
Pisałem z husha. Jednak odpisał, ale z opóźnieniem.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1993 / 490 / 0
Myślę, że w ciągu najbliższych dni pojawią się osoby, które to przetestują i wtedy może coś się rozjaśni. Na moje zapytanie o sample odpowiedzieli mi bardzo szybko, w przeciągu 20 minut. Na SOS ktoś mówił, że zamówił LSBD i podzieli się opinią jak tylko przetestuje.
  • 6162 / 434 / 12
Powiem Wam, miśki, że na teście spektometrii masowej wyjdzie identycznie, jak LS-dietyloamid. Dlaczego? Grupa butyloamidowa waży dokładnie tyle samo, co dietyloamidowa. Na chromatografii gazowej za to może wyjść jakieś odróżnienie, bo grupa butyloamidowa ma swoją izomerię, acz nie jestem tego pewien (izomeria jest chyba bardzo ważna dla GC, ale nie jestem chemikiem).
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 3898 / 238 / 13
No tak, ale Ty mówisz o LSB, a tutaj mowa o "Modyfikowanym" LSB, czyli ang. 'LSBD', które jest ściemą jakiegoś huja co chce zarobić...
Ostatnio zmieniony 28 lutego 2013 przez Parathormon, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1876 / 23 / 0
Dobra nie ma co rozkminiać , w sobotę wrzucamy w dziewczyną to dam znać co to może być, bo uważam ze na spokojnie odróznię działanie lizergamidu od jakiegoś nboma lub ich miksu.
  • 303 / 4 / 0
Parathormon pisze:
No tak, ale Ty mówisz o LSB, a tutaj mowa o "Modyfikowanym" LSB, czyli ang. 'LSBD', które jest ściemą jakiegoś huja co chce zarobić...
Oj bo będziesz musiał pluć sobie w brodę :-p
Niepotrzebnie zmieniono tytuł wątku, nie ma to jak moderator, który wie, o czym jest temat :-D

przywróciłem, ale i wyrzuciłem z lizergamidy do wyjaśnienia sprawy - surv
  • 3898 / 238 / 13
Ahh już widzę zmieniono, ale dlaczego skoro mówimy tu o LSB-derivative? ;P.

Czy pluć w brodę będe musiał - nie wiem - sam sprzedawca opisał mi na maila, że to NIE JEST LSB, tylko właśnie jakaś pokrętnie opisana niby pochodna lsb...

No nic - opak, testuj, tylko proszę o w miarę możliwości obiektywny opis %-D
Ostatnio zmieniony 28 lutego 2013 przez Parathormon, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1037 / 10 / 0
Nie wiem czy przewinęła się tu już ta informacja, więc napiszę: według słów vendora substancja jest syntezowana w Chinach i stamtąd sprowadzana. Podał mi również ceny hurtu, dodając że takie zamówienia będą szły prosto z Chin właśnie.
Chociaż zastanawiające jest to, że nawet w hurcie można kupić tylko blottery...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.