Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 42 / / 0
dajcie sobie spokój z moralizowaniem dziewczyny. żenujące.
na apetyt świetna jest czerwona herbata. zawsze piję przed jedzeniem i wieczorem żeby nie podjadać w nocy.
Uwaga! Użytkownik internet jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1934 / 108 / 0
kawa + DMAA = skutecznie odsowa laknienie i napedza metabolizm a przy tym nie ryje organizmu i mozgu...
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 200 / 4 / 0
Aktualnie stosuję NEBa p.o. w małych dawkach. Kilka dobrych h bez łaknienia. Kiedyś stosowana fentermina z dużo lepszym efektem, ale obecnie brak pewnego źródła...

Sent from my GT-I9300 using Rozmowy [H]yperreala mobile app
  • 1611 / 34 / 0
Najlepszym znanym, a zarazem nie wykańczającym (jak stymulanty) środkiem jest opioid.
tramadol uśmierza niemalże całkowicie potrzebą jedzenia i spokojnie można zejść na 500-700kcal/dzień i w tydzień zrzucić ze 5kg.
Wadą tego lekarstwa jest znaczne zatrzymanie pracy jelit co utrudnia pozbycie się pokarmu, a tym samym osiągnięcie celu, będącego istotą odchudzania - zmniejszenie żołądka.
W tym celu należy wspomagać trawienie, o czym przeczytacie w wątku Tramal.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 2466 / 15 / 0
Apetyt najlepiej powstrzymuje DXM. Tzn czuć że jest się głodnym ale nie przeszkadza to w niczym i można tak nawet cały dzień nic nie jeść.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 90 / / 0
Podobno chrom hamuje apetyt na słodycze, ale u mnie nie działa.
YAY, PATRZY!
https://www.wikiwand.com/en/Machine_learning
  • 68 / 4 / 0
Na mnie działało 5-HTP przed niekontrolowanym obżarstwem słodyczy dodatkowo słodkie napoje przestały mi smakować, toteż w połączeniu z racjonalną dietą mogę go spokojnie polecić jako skuteczny środek wspomagający odchudzanie. efedryna jak dobrze pamiętam była także całkiem skutecznym środkiem hamującym łaknienie.
  • 600 / 4 / 0
A co polecicie komuś kto ma dzikie napady głodu po każdej używce prócz nikotyny- zapalenie fajki gdy nie jestem trzeźwy nie pomaga. Po MDMA potrafiłem zjeść paczkę warzyw na patelnię 0,5kg z torebką ryżu (po 1, 5h od zarzucenia) i litr mleka z 3/4 paczki crunchy (po 5h od zarzucenia), po pentedronie kebab w rozmiarze max- czego np. Maska był świadkiem, nawet po DXM muszę się powstrzymywać bo wiem jak to się kończy. Na trzeźwo tego nie mam, problemu z wagą również, ale czasami sobie myślę że taniej wychodzi ubieranie się u Armaniego niż żywienie mnie po dragach.
Doświadczenie to to co osiągasz, kiedy nie osiągasz tego czego się spodziewałeś
  • 1 / / 0
Witam, odkopuję temat- jakie na tę chwilę stosujecie środki na zmniejszanie apetytu? Przekopałem forum w celu znalezienia czegoś aktualnie dostępnego (wiadomo efedryna dramat) i nic nie przychodzi mi do głowy... Mogą być również RC.

Proszę o pomoc, nie potrzebuję moralitetów.
  • 122 / 7 / 0
Yerba mate. U mnie się sprawdza i zdrowa.
Uwaga! Użytkownik GetBuzzed jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.