Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
- Hardcore (Kolekcjonerzy - stacjonarny sklep)
- Hardcore by Waikiki Ben (Kolekcjonerzy - stacjonarny sklep)
- Bad Boy (SmartXShop - stacjonarny sklep)
Jeśli ktoś wie na jakich kanna to było, to za podanie będę wdzięczny.
am 2201 1:10g
Pierwszy raz jest tragiczny, ja miałem szczęście bo po stymulantach byłem.
Lepiej już zrobić sobie własną maczane . Ogólnie nie polecam tego kadzidła .
Sensimila - pierwszy sort był niezły
Tajfun - druga pod względem mocy mieszanka hehe
Drugą od maja 2009 do sierpnia 2010
czy od wrzesnia 2010 ,tuz przed zamknięcie sklepów i spzredaz internetową
co by nie było można wykluczyć JWH-018 w składzie z któryś tych mieszanek ,Kolekcjoner nie pozwolił by sobie na sprzedaż nielegalu , to była zbyt duża firma
Mi też ta -018 nie pasowała a informacja pochodzi z dopalamy gdzie jeden z kolegów uzyskał informacje od byłego pracownika kolekcjonera. Na moje pytanie kolek nie udzielił informacji a pracownik mógł pomylić -018 z -081. Tak czy siak krąg kanna się zmniejsza odpadła -073, teraz -018. Jest jeszcze CP (skład Tajfuna, a w moim odczuciu Tajfun był dużo inny od Konkreta) i JWH-250. Takich jak HU-210 lub -200 wogóle nie dodawano (wedle raportu). Pamiętam Bake i była podobna do Konkreta (była na -081 właśnie) więdz opstawiam te AM-694 (z opisów portalu wygląda na to, że te kanna było na 100%) z -081 + coś co zdelegalizowano w 2010r (CP lub -250).
Z innych składów widać właśnie, że kolekcjoner miał legalny skład ale inne duże firmy jak Euforia czy też Dopalacze miały w sobie nie legalne (tak na marginesie).
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii
Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.