Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 64 / / 0
6-APB, 5-MAPB ale trzeba uważać (nie staje na peaku)
  • 322 / 2 / 0
Dziś miałem okazję spróbować po bieda-speedballu, czyli GBL+pentedron. Genialnie :-)
W czerwonej tabletce było DMT z IMAO, a w niebieskiej końska dawska GHB. Dobrze wybrałeś, Neo.
  • 400 / 4 / 0
nie wiem czy to dobry wątek , ale zapytam . Ktoś wie jak działa Acetildenafil i w jakich dawkach aktywny ? %-D
kazik333@tutanota.com
  • 2714 / 512 / 0
Z legalnych czołówka jak dla mnie to GBL i 4-BMC.

Tęskno za 4-MMC.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 43 / 1 / 0
MDPV na zjeździe binge'a. Wtedy samo myślenie o seksie jest fajniejsze niż dobry seks na trzeźwo. Ba, jak sobie przypominam tamten stan to mi się przyjemniej robi ;))

No i jest ciekawa mieszanka, bo wraca już męska sprawność powoli, ale można spokojnie godzinę albo i dwie balansować na stanie przedorgazmowym ;) Tylko warto, aby kobieta jakiegoś empatogena wrzuciła, żeby miała równie wielką i nienasyconą chęć ;))

A tak w ogóle to można wrzucić viagrę i na peaku MDPV też uprawiać, ale ryzykuje się, że już nigdy żaden inny seks nie będzie "taki sam" ;))

(Żadnego "speedballa" jeszcze nie próbowałem, ale aż się boję łączyć np. GBLa, który jest chyba najfajniejszym seks-depresantem, z takim MDPV, czyli najlepszym seks-stymulantem, bo już raz w życiu bałem się o swoje życie w trakcie seksu pod wpływem i niekoniecznie chcę to powtarzać ;))
  • 33 / / 0
Najlepszy jest miks GBL z jakimś euforycznym ketonem (3-MMC, pentedron).
  • 195 / 4 / 0
W zachodu krwawych, ostatnich promieniach,
Pragnący śmierci — nie czekam już na nic.
I znów dzień wstaje, brzask bije z otchłani,

Powraca męka codzienna istnienia.
  • 49 / 2 / 0
na tak kuska na rcekach nie dryga a jak juz to bardzo ciezko , probowal ktos johimbiny lub czegos na obnizenie wazo ? i wlasnie spokojnego podymania ?
Tak więc, wszystko, co jest, wie wszystko co wie. Nie wie tylko, że wie, że wszystko wie. Nic nie jest takim żeby innym być nie mogło.
  • 371 / 9 / 0
kosmonautka pisze:
5-MAPB
Uwaga na piąteczke - szczególnie panowie! Mnie znieczuliło trochę i za cholere nie dało się dokończyć, mimo że było bardzo przyjemnie :motz: dwa razy testowałem i dwa razy ta sama sytuacja :motz:

Natomiast 6-APB dopalone na zejściu MJ działa wyśmienicie ! :gun:
♪ P S Y T R A N C E ♫
Myco-Maniac
  • 50 / 1 / 0
GBL jakos wpływa na odczuwanie seksu poza tym, ze zwiększa na niego ochotę?
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".