Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1174 / 22 / 15
Ja od siebie tylko dodam coś, co wywołało u mnie uśmiech na twarzy ostatnio. Od razu pomyślałem, że angrybrads1 ewoluowałby na moim miejscu w veryangrybrads2 %-D

Otóż spotkałem się z typem, pierwszy raz go na oczy widziałem. Oferował mi pewne smakołyki. Wywiązał się small-talk okołotematyczny. Jak się okazało, gościu pierwszy raz usłyszał ode mnie o hyperreal :nuts: Kiedy zapytał się mnie o moją "dietę", wspomniałem mu o gieblu. Wiecie, co od razu usłyszałem? "Aaaa, to chyba ta pigułka gwałtu?". Potem dodał, co mnie zaskoczyło "chyba GHB czy coś". Jaja.

@angry - gg
Ostatnio zmieniony 31 lipca 2013 przez WaWe, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 545 / 8 / 0
Powyższony poziom GHB w moczu można wykryć do 12h od zażycia. Te badania wskazujące, że 90-98% procent zgłaszających się kobiet była po prostu pijana nie są jakimś wymysłem... (nie oznacza to, że każda laska się upiła i dała dupy, bo upicie kogoś do nieprzytomności i wykorzystanie to też gwałt).
  • 934 / 12 / 0
w pełni się zgodzę, chodziło mi tylko że również bardzo często bezpodstawnie i jako takie słowo wytrych używa się terminu "pigułka gwałtu" dla podkreślenia braku "świadomości " odbycia stosunku, a kiedy nie do końca jest jasny przebieg całego zajścia i często brak jest fizycznych oznak wymuszonego stosunku seksualnego.
W tych kilku procentach z badania nie wchodził jedynie GBL/GHB ale wszystko uznawane za tego typu substancje typu np rohypnol.
  • 564 / 56 / 0
To ja się pochwalę że zmieszałem z alkoholem i przegiąłem ¯\_(ツ)_/¯. Nie pamiętam ile polałem ok. 5 ale nie było to więcej niż 4ml BDO, skończyło się 8 rodzinnymi trzęsawkami, następnie 8 godzinnym snem i w ramach bonusu pogryzionym językiem, brakiem możliwości ruszania nogami z bólu i tyle tak naprawdę ¯\_(ツ)_/¯. Nauczyło mnie pokory, zwłaszcza, Że od przedwczorajszej polewki o tej 5 jest cold turkey %-D
  • 510 / 110 / 0
wypiłem ostatnio ~10ml dolewając po 2 co 5 minut, chciałem iść spać, ale jakoś nie mogłem, w pewnym momencie coś mnie pojebało i na autopilocie wypiłem 20-30ml duszkiem, co dziwne nawet mnie bardzo nie odcięło, pisałem składnie na telefonie, ostatecznie poszedłem spać, po 2h obudziłem się żeby dalej lać
Uwaga! Użytkownik farawayfromheaven nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.