Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1521 / 73 / 0
Z tego co wiem działa na jedno i drugie, a nawet na noradrenalinę. Oczywiście na jeden receptor działa bardziej, na drugi mniej.
tekst powyżej =/= prawda
  • 259 / 1 / 0
Właśnie zjedliśmy z moją dziewczyną po 150~200mg tego czegoś.

Fajna rzecz.Nie odczuwam serca,szczękościsk jest ofc.,żadnych nieprzyjemnych bodylołdowych akcji,mefa waliłem 3 razy w życiu ale odnoszę wrażenie że mefiarzom b. by się spodobało.

BTW w nos nie działa jak dla mnie wcale+kichawa odpada z bólu,radzę rezygnować z góry mówię.

Beta ketony chyba wracają do łask,takie mam wrażenie.
  • 17 / 1 / 0
mocny szczekoscisk czy do zniesienia ? jak dlugo substancja trzyma ? ostre parcie na poprawienie ?
  • 742 / 12 / 0
Naprawdę zacna substancja właśnie jestem po 180 oralem i jest fajniutko i to już chyba z 1,5 h. Btw po tym wczorajszym sniffie nie spałem cała noc i dzisiaj rano miałem straszna zwałe, brak chęci do życia, nudności, serce mocno biło, ale teraz czuje że schodzi tak łagodnie i nie bd zwały.Żałuje że zmarnowałem trochę sortu snifując :-( .
  • 536 / 3 / 0
Jak z dorzucaniem?
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 742 / 12 / 0
Dorzuciłem snifem na oko (taka większa końcówka scyzoryka, z 3-4 cm) i podziałało całkiem fajnie, a np wczoraj jak brałem tylko sniffem to dorzutki były bardzo słabe (50% tego co dała pierwsza dawka).
  • 2647 / 41 / 0
Straszna lipa, ledwo czuc.
  • 2 / / 0
Ile wzieles Eminem ? Oral czy sniff ? I i jak z tolerką u ciebie ?
mefa trzebabyło wziac 200-300 oralnie zeby dzialal tak jak przy snifie wiec 3 mmc pewnie 400 zeby byl podobny efekt. Ja czekam na pake (weekend) :diabolic: ...
  • 4807 / 268 / 0
To ile czasu trwa właściwe działanie? Godzinę, półtorej? Ma ktoś porównanie z 4-FMA?
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 80 / 2 / 0
według relacji ludzie którzy zarzucali oralnie 150-200mg czuli od 1h do 3-4 najczęściej
czyli ogólnie jest dobrze, tylko ta cena...
ODPOWIEDZ
Newsy
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.