Dział poświęcony dyskusji nt. doboru zestawu nootropów.
ODPOWIEDZ
  • 761 / 13 / 0
FajnieJest!

Możesz napisać mi na PM czy tutaj nieco bardziej szczegółowo terapię z tymi malutkimi dawkami 2C-P? Czy takie długo trwałe stosowanie nie wpływa negatywnie na głowę? Ciągłe wyzwalanie serotoniny za pomocą psychodelików ma pewnie gdzieś swoją pozytywną granicę. Sam pisałeś, że stosujesz od początku września. Widzisz jakieś efekty uboczne? Problemy z sercem? "Serotoninowe kace"? Brak apetytu, bezsenność czy inne objawy wykazujące zaburzenia gospodarki serki.

Teraz mam przerwę od eph, bo mnie zbyt negatywnie posmyrał ciąg, ale mam zamiar stosować dawki do 5mg raz na 4h + rano 0,5mg 2C-P w klamencujsza. Serotoninę będę regularnie uzupełniać prekursorami- 5-HTP, kakao(również gorzka czekolada), banany. Z dopaminą to wiadomo. Więcej nabiału i dobry sen.
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3363 / 360 / 0
Zgadzam się, jeśli się ma wybierać między rekreacyjnym użytkiem mj/alko w weekendy to tylko alkohol. Kac trzyma tylko przez ranek a łączne efekty mj przez 48h+, w tym amotywacja, rozleniwienie, rozkojarzenie.
Eph + alkohol = świetny miks imprezowy. Czuć alkohol, ale czystość umysłu jest zachowana.
  • 113 / / 0
Super ! Podoba mi sie ten wątek jak i wszystkie wasze odpowiedzi pod koniec listopada jak skoncze remont nowego gniazdka biore się za ten miks , narazie skompletuje wszystkie składniki , Tyler nie moglem edytować posta wiec w odpowiedzi na twoje pytanie moge miec recepte na wydaje mi sie wszystkie apteczne leki ( teściowa pracuje w szpitalu zna pare osob ).
Pozdrawiam
  • 1472 / 197 / 0
woojashek pisze:
Tyler nie moglem edytować posta wiec w odpowiedzi na twoje pytanie moge miec recepte na wydaje mi sie wszystkie apteczne leki ( teściowa pracuje w szpitalu zna pare osob ).
Jakie pytanie? :P Ja po prostu zaznaczyłem, że Urosept jest dostępny bez recepty, a ludzie spożywający go w celach leczniczych nieświadomie spożywają stymulant SNDRE (dawki zalecane to nawet 6 tabletek dziennie) :P

Na rózowe też możesz mieć? Pewnie nie :)
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 113 / / 0
Pytales czy mam dostep do aptecznych stymulantow to ja Ci odpisuje ze recke moge mieć na wszystko.

Może mieć, ale to nie znaczy, że załatwi. BEZ HANDLU
Ostatnio zmieniony 30 października 2012 przez 69plateau, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: jw
  • 3363 / 360 / 0
Możesz napisać mi na PM czy tutaj nieco bardziej szczegółowo terapię z tymi malutkimi dawkami 2C-P?

Oczywiście. Po pierwsze serotonina nie jest wyzwalana, tylko pewne receptory serotoninowe są agonizowane, co nie prowadzi do zachwianej gospodarki serotoninowej.
Problemów nie uswiadczylem, chyba że lekkie falowanie rzeczy na wejściu 2cp można nazwać problemem. Czasem wazokonstrykcja mnie złapie przy wysiłku fizycznym - szczególnie stopy. Stosuje 5dni w tygodniu, w weekendy robie przerwę, to jest bardzo ważne przy suplementacji takich specyfikow. Zapobiega to wzrostowi tolerancji i nie meczy tak organizmu, bo jak wiadomo fenetylaminy nie są neutralne ciału.
Poza tym dieta!
  • 1513 / 26 / 0
Przy dawkach w okolicach 2mg masz już poszerzone źrenice, nienaturalny "kwaśny" uśmiech, problemy ze snem, itp?
mr_b∩ʁbꞁө
  • 3363 / 360 / 0
Nie.
  • 749 / 85 / 0
@FajnieJest
Jak kiedyś stosowałem małe dawki 2C-P to pamiętam, że zawsze po godzinie od wzięcia dawki mnie łapała spora senność, która mijała po dwóch godzinach. Jakby zamiast bodyloadu miałem zamulenie. Po zejściu tego zwykle zaczynała się lekka stymulacja. Też tak masz?
  • 3363 / 360 / 0
Nie, ani sedacji ani stymulacji. Jedyne odczuwalne fizycznie dzialanie to wazokonstrykcja na wejsciu.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.