Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 310 / 6 / 0
Na jakiej ilość podkładu zrobić żeby było lajtowo bez mega zajebki 30-40 g? Jako nośnik użyje podbiału chyba
  • 766 / 136 / 6
Imho 350-450mg (nieco ponad 11,5 mg/g podkładu), będziesz potrzebował gdzieś lufki, żeby się konkretnie spalić, w ten sposób łatwo sobie modelować dawkę.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 310 / 6 / 0
Serio ? 8-( :cheesy: myślałem że ma mniejszą aktywność od am-2201 której gram robiłem na 40-50 g podkładu a z tego co ty mówisz będę mógł zrobić jakieś 90 g maczany dodać do tego większą euforie i dłuży czas trwania chyba będzie to mój nowy ulubiony kanna jak tylko dojdzie zdam testy :D
  • 212 / 3 / 0
Tak, z tego co pamiętam to dawkowanie jest jeszcze mniejsze niż AM'ki co za tym idzie wydajność wzrasta. Jakość fazy też mi bardziej pasowała w MAMie niż AM ale odrzuciłem ten kana przez obecność fluoru ;/
"Co Cię nie zabije to zryje Ci psychę"
  • 766 / 136 / 6
Lufka ma około 1/10g, czyli wyjdzie Ci 1,5mg w lufce. To okolice dawkowania AM-2201 (brak/bardzo mała tolerancja), nie ma jakiegoś znaczącego wzrostu mocy, najwyżej 20%. Ja robię nieco mocniejsze maczanki (500mg na 25g), ale musiałem zawsze dorzucać nieco podbiału i wychodziło 500mg na 35g, dobry stan jest po 2-3 buchach, cała lufka równa się mocnemu, ale przyjemnemu odurzeniu. Co do jakości fazy - MAM ma mniejszą skłonność do wywoływania paranoi, tym się jeszcze nie przepaliłem, za to po JWH-182 i AM-2201 przytrafiło mi się już wylądować w dysocjacyjnej pustce. Poza tym relaksuje i jest to relaks nie tak daleki od marihuany.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 310 / 6 / 0
ale odrzuciłem ten kana przez obecność fluoru ;/
myjąc zęby codziennie każdą pastą dostajesz większą dawke fluoru niż paląc małe dawki Mam-2201 :*)
  • 742 / 12 / 0
Dostałem w gratisie maczankę na mam-2201 z kanna mam małe doświadczenie ale jak dla mnie o wiele lepsze to od ura którego przerobiłem grama.
  • 212 / 3 / 0
Maczanka 1:35 z małą tolerancją po buszku/2 stan bardzo przyjemny, wyluzowany nie oglupiony, rozmowny, delikatnie wizualnie. Czas działania około 40-60min.
"Co Cię nie zabije to zryje Ci psychę"
  • 310 / 6 / 0
Dobra po zrobieniu grama w 9 dni mogę się w końcu wypowiedzieć ^_^
Działanie: jwh122 + am2201 z przewagą tego pierwszego bez tak wielkiej dysocjacji jak w drugim, brak mi tu jednak euforii jak przy Ur-144 i byłby kanna idealny :-D Faza bardzo klarowna w każdej chwili można sie ogarnąć nawet przy dość mocnym przepaleniu
Czas: 1.5 h ale tollerka rośnie dużo szybciej niż przy am 2201 i 9 dnia palenia działał już tylko 20 min
Aktywność: nie wyszło wcale tak aktywnie jakbym oczekiwał ale myślę że 30g dobrej maczany z tego będzie

Ostatnio o czym napisze jest wielka zaleta Mam, no po prostu po niczym mi sie tak zajebiście nie śpi jak po tym i nie jest chamski zgon jak po GBL nie ma też paranoi jak po innych kanna po prostu pięknie i delikatnie zapadasz się w świat morfeusza :-) chyba kupie sobie grama p bede palił tylko na sen tak mi sie to podoba :D
  • 291 / 1 / 0
Dużo szybciej? U mnie AM buduje tolerkę w 3 dni i to taką, że już nie idzie się pokarać taką maczaną 1/35. Ciężko się nawet usatysfakcjonować na te 5 minut.

UPS. Pisałem o AM, nie o MAM. W czasie przeszłym, bo już tego nie jaram w ciągach (może ze 2-3 razy na miech parę fif).
Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2013 przez Pani Jedyna, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.