ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
ale odrzuciłem ten kana przez obecność fluoru ;/
Działanie: jwh122 + am2201 z przewagą tego pierwszego bez tak wielkiej dysocjacji jak w drugim, brak mi tu jednak euforii jak przy Ur-144 i byłby kanna idealny :-D Faza bardzo klarowna w każdej chwili można sie ogarnąć nawet przy dość mocnym przepaleniu
Czas: 1.5 h ale tollerka rośnie dużo szybciej niż przy am 2201 i 9 dnia palenia działał już tylko 20 min
Aktywność: nie wyszło wcale tak aktywnie jakbym oczekiwał ale myślę że 30g dobrej maczany z tego będzie
Ostatnio o czym napisze jest wielka zaleta Mam, no po prostu po niczym mi sie tak zajebiście nie śpi jak po tym i nie jest chamski zgon jak po GBL nie ma też paranoi jak po innych kanna po prostu pięknie i delikatnie zapadasz się w świat morfeusza :-) chyba kupie sobie grama p bede palił tylko na sen tak mi sie to podoba :D
UPS. Pisałem o AM, nie o MAM. W czasie przeszłym, bo już tego nie jaram w ciągach (może ze 2-3 razy na miech parę fif).
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.