ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
ale odrzuciłem ten kana przez obecność fluoru ;/
Działanie: jwh122 + am2201 z przewagą tego pierwszego bez tak wielkiej dysocjacji jak w drugim, brak mi tu jednak euforii jak przy Ur-144 i byłby kanna idealny :-D Faza bardzo klarowna w każdej chwili można sie ogarnąć nawet przy dość mocnym przepaleniu
Czas: 1.5 h ale tollerka rośnie dużo szybciej niż przy am 2201 i 9 dnia palenia działał już tylko 20 min
Aktywność: nie wyszło wcale tak aktywnie jakbym oczekiwał ale myślę że 30g dobrej maczany z tego będzie
Ostatnio o czym napisze jest wielka zaleta Mam, no po prostu po niczym mi sie tak zajebiście nie śpi jak po tym i nie jest chamski zgon jak po GBL nie ma też paranoi jak po innych kanna po prostu pięknie i delikatnie zapadasz się w świat morfeusza :-) chyba kupie sobie grama p bede palił tylko na sen tak mi sie to podoba :D
UPS. Pisałem o AM, nie o MAM. W czasie przeszłym, bo już tego nie jaram w ciągach (może ze 2-3 razy na miech parę fif).
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.