Kannabinoidy, których struktura zawiera "mostek" metanonowy, lub etanonowy między dwoma strukturami cyklicznymi. Ta grupa obejmuje najwcześniejsze kannabinoidy, odkryte przez Johna Williama Huffmana.
ODPOWIEDZ
  • 3363 / 355 / 0
Jak z tolerancja krzyżowa z naturalem? Pamiętam kiedyś maczanki podbijały mi tolerke o jakieś 400% i musiałem kilka miesięcy czekać aby móc się nadal cieszyć mj.
  • 744 / 29 / 0
Modyfikowany Bigos pisze:
Jest pierwsza opinia o białym sorcie UR-144 , ale niestety cweluch nie ma porównania zżółtym...
ale ogólnie jest zachwycony działaniem tego :-)
tzn ? Co masz na myśli mówiąc że nie ma porównania , że biały jest gorszy od żółtego czy odwrotnie czy jak ?
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 291 / 1 / 0
Za dużo jarasz. Chodziło o to, że żółty nie był testowany.
  • 9 / / 0
Ja testowałem żółty (z takimi małymi kryształami) 1g/35 podkładu. Tolerancja szczurów bardzo wysoka. Według mojej opinii to taki słabszy am -2201 mniejszy nie ogar i dłuższy profil działania, ale już po jednym dniu testów czas działania spadł do 20 min.
  • 10 / / 0
póki co mój obiekt próbował fake hash zrobiony z zółtym ur w proporcjach 1ur/12hash i jest bardz zadowolony z działania, ur w tej chwili jest u niego na 1 miejscu :)

jeden średni buszek wystarczył mu aby osiągnąć całkiem przyjemną fazę, porównywalną z mocną mj

faza zdecydowanie bardziej fizyczna, umysł obiektu był klarowny, nie tak jak po am czy jwh gdzie obiekt odczuwał potężne upierdolenie w głowie ;]
  • 418 / 2 / 0
jest taki wjazd na serce jak przy am? i jak ma się czapa do jwh i amki? :) A co do porównań z mj, to nie porównujcie syntetyków do mj, to są zupełnie inne rzeczy :D
  • 183 / 2 / 0
Co do kwestii "sercowych" i innych nieprzyjemnych efektow fizycznych przy kanna jestem bardzo uczulony po pewnej akcji z AM, ktora skonczyla sie dla mnie fatalnie i przed testami UR'a balem sie troche o ten aspekt. Pozniejsze testy jednak rozwialy moje obawy i powiem Ci, ze dokuczliwych wjazdow na serce jak i reszte ciala nie ma stosujac rozsadne dawki. Wprawdzie kiedy raz bardzo mocno sie zjaralem tym UR'em to poczulem cos na sercu, lewa reka delikatnie zdretwiala, ale na szczescie po kilku chwilach wszystko wrocilo do normy. Byc moze bylo to ostrzezenie: "nie isc dalej". Przeciez kanna jak najbardziej mozna przedobrzyc i sa jakies granice, ale generalnie nie jest to AM2201 w wypadku, ktorego buch za duzo mogl skonczyc sie fatalnie(i zeby to chociaz kosztem jakis efektow).

Co do dzialania to nie jest to obuch jak w przypadku AM2201. Tutaj jest bardziej w strone JWH307, a nawet zdecydowanie lepiej, blizej do MJ i bez tej dokuczliwej zamuly, ale w zamian za krotszy czas (dluzej od AM, krocej od JWH). Z tolerka wyglada tak samo - rosnie nieco wolniej od AM, ale duzo szybciej niz w przypadku JWH307, ale ten wniosek wysnulem wylacznie z wlasnego doswiadczenia.

Na trzezwo, po opadnieciu emocji i po szczegolowych testach z czystym sercem daje temu kanna 8-/10 (MJ daje 10/10) .
PLUSY:
-dobra, imitujaca MJ fazka
-bardzo duza wydajnosc (za koszt 100-150zl co dalo 30g srednio-mocnego stuffu palilem dosyc intensywnie przez 10dni, czestowalem rowniez wszystkich napotkanych palaczy hehe :) )
-gastro!
-brak duzej zamuly i sennosci po zakonczonej akcji
-po zapaleniu nie zakurwia mocno oczek, nie wyglada sie jak zajebany zombie
-hmmm.... Ladny wyglad, a w szczegolnosci zapach substancji?? :D
MINUSY:
-szybko wyrabiajaca sie tolerka
-czas dzialania
  • 2013 / 84 / 0
i tak przy przedawkowaniu to dziala tak samo jak AM-2201, jaralismy z folii to typek moze z 5mg spalil to juz sie żegnał ze wszystkimi, powiedzial tylko Kocham cie mamo i zajebał komara na 6h, po AM mialem podobne uczucie ze jebane chinczyki mnie zabili. Ale ogolnie jest rozkmina po tym lepsza niz po AM.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 2518 / 27 / 0
Krótko to działa. Na mnie jakieś 20-30min i jestem totalnie trzeźwy. Tylko pierwsze 2-3razy działało dłużej, a teraz lipa. Dobre, że mi się powoli kończy, bo już mi się nudzi.
  • 58 / / 0
czy to jest wydajniejsze niz AM2201 ?
tzn mocniejsze, dłuższe ?
czy może słabsze i krótsze ale przyjemniejsze ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).